Survivor 27 Mayıs Cumartesi Ödül Oyununu Kim Kazandı?


Güncelleme: 11 Mart 2018 : 13:46
1

Tv 8’in en çok izlenme oranlarına sahip olan yarışması Survivor’da Ödül oyununu hangi takım kazandı? Kıbrıs finaline doğru tüm takımlar takım arkadaşları ile yol almak isterken Survivor’da potaya hangi isimler girdi?

Ünlüler ve gönüllüler adasındaki çekişmenin hız kazandığı dönemlerde Survivor’da oyunlar da nefes kesen bir hal almaya başladı. Özellikle Ödül oyunları, takımlar için hayati bir öneme sahip oldu. Açlık ve özleme bir şekilde alışan yarışmacılar, adadan ayrılmamak için tüm hünerlerini dokunulmazlık oyunlarına sakladı.

Dokunulmazlık oyunlarında son 4 haftadır ünlülerin üstünlüğü göze çarpıyordu. Ancak son hafta ünlüler bir dokunulmazlığı kaybettiği için iki ismi potaya çıkarmak zorunda kaldı. Gönüllülerde Ogeday ve Volkan’ın potaya çıkmasının ardından Adem, takım arkadaşlarından Sabriye’yi yazmamalarını rica etti.

Bunun üzerine takım arkadaşları Sabriye yerine Adem’i potaya çıkardı. Bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Sema ise pota için İlhan’ın adını verdi. Ünlülerin akıllı bir pota oluşturmasının ardından adaya veda eden isim Volkan oldu.

Gönüllüler takımından Volkan gitmesinin ardından takımda az kişinin kalması bir dezavantaj gibi görünse de gönüllüler bunu avantaja çevirmeyi başardı ve ilk ödül oyununu kazandı. Hızla yükselen bir grafik sergileyen gönüllülerin dokunulmazlık oyununda da başarılı olması bekleniyor. Eğer gönüllüler dokunulmazlık oyununu kazanırsa ünlülerde Adem ve Sabriye’nin adının potaya yazılması bekleniyor.

Survivor’da 27 mayısta yayınlanması beklenen dokunulmazlık oyunu yerine ödül oyunu oynandı. Yapılan ödül oyununun kazananı ise ünlüler takımı oldu. Ünlüler takımı, ilk seti de ikinci seti de kazandı. Sema ve Sabriye çıktıkları 8 oyunun hepsini kazandı. Ünlüler takımı kadın yarışmacılarının büyük katkısıyla büyük ödülü kazanmış oldu.


 

Survivor 27 Mayıs Cumartesi sms oylamasında kim birinci olacak? Kıbrıs Finalini garantileyen Sema’nın yanında kim olacak? Şanslı isim veya isimler kim olacak?

 

Survivor 2017 Büyük SMS Sıralaması? 27-28 Mayıs SMS Sonuçları?

 

Survivor 29 Mayıs Pazartesi Ödül Oyununu Kim Kazandı?

 

Survivor 30 Mayıs 2017 Salı Akşamı Kim Elendi? Survivor’da Elenen İsim Kim

Comments are closed.