Survivor 29 Mayıs 2017 Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?


Güncelleme: 11 Mart 2018 : 15:10
6

Survivor’da 29 Mayıs akşamı yayınlanan dokunulmazlık mücadelesinin kazananı kim oldu? Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Eleme potasına kimlerin adı yazıldı?

Survivor 2017’de Kıbrıs’a doğru zaman daralırken yarışmacılar da Kıbrıs’a gidebilmek için dokunulmazlık oyunlarına büyük önem vermeye başladı.

Ödül oyunlarında da kıyasıya bir mücadele sürerken gönüllülerin artan performansı dikkat çekti. Volkan’ın elenmesiyle birlikte kan kaybedeceği düşünülen gönüllüler takımı büyük bir atak yaptı.

Panama ödülünü kazanan gönüllüler takımı bir sonraki ödül oyununda da var gücüyle savaştı. Ancak ödülün kazananı ünlüler oldu. İletişim oyununda ise gönüllüler ilk seti 6-0 alarak üstünlüklerini gösterdi. Atışlara alışan ünlüler takımı ise ikinci seti 6-3 almayı başardı. Final turuna kalan oyunun bayrak yarışında kazanan gönüllüler takımı oldu.

 

Gönüllüler takımı aileleri ile konuşma ödülünden sonra büyük moral depoladı. Bu nedenle gelecek oyunlara daha çok konsantre olabilecek gibi görünüyorlar. Ayrıca oyun kaybetmelerinin ardından ünlüler takımındaki gerilimler tekrar başladı.

Survivor’da dokunulmazlığı kaybeden takım ünlüler olursa Adem ve Sabriye’yi potaya çıkarmalarına kesin gözüyle bakılıyor. Gönüllülerin kaybetmesi durumunda ise Gökhan ve Berna’nın potaya çıkabileceği konuşuluyor.

 

Bundan sonra adadan veda edecek kişi ise büyük sms sonuçlarına göre belirlenecek. Potaya çıkan adaylar arasından oyu en düşük olan adaya veda edecek. Gökhan’ın ilk potaya çıktığı oyunda Survivor 2017’ye veda edeceği söyleniyor.

Dokunulmazlık oyununu Gönüllüler Takımı kazandı. Gönüllüleri tebrik ediyoruz. Dokunulmazlığı kaybeden Ünlülerden  Sabriye ve Furkan ‘ın potaya girdi. Sabriye’nin ismi oylamada çıkarken Furkan’ı da Adem söyledi. Sizin büyük sms oylaması ve ilk pota heyecanı ile ilgili düşünceleriniz nelerdir. Adaya ilk kimin veda edeceğini düşünüyorsunuz?

 

Survivor 2017 Seri Çekimler Nedir? İşte Ayrıntılar

 

Survivor 29 Mayıs 2017 Ogeday’ın Durumu Ciddi mi?

 

Survivor 2017 Büyük SMS Sıralaması? 27-28 Mayıs SMS Sonuçları?

Comments are closed.