Survivor 5 Haziran 2017 Ödül Oyunu Kim Kazandı?


Güncelleme: 6 Haziran 2017 : 00:23
4

Survivor 5 Haziran Küba ödülünü kim kazandı? Küba ödülünü hangi takım kazandı? 5 Haziran 2017 Survivor kazananı kim oldu?

Survivor 2017’de 3 kişi kalan gönüllüler takımı ile 5 kişi olan ünlüler takımı arasında büyük bir mücadele yaşanıyor. Gönüllüler takımı kemik kadro olarak nitelendirdiği kadroda yalnızca 1 kişimi bırakabildi. Ogeday’ın güçlü performansı ve sevilen kişiliği sayesinde Kıbrıs finalini garantilediği iddia edilirken her geçen gün artan performansı da keyifli yarışmaların yapılmasını sağladı.

Survivor 5 Haziran 2017 Ödül Oyunu Kim Kazandı? Oyunlarda büyük heyecan ve gerilimler yaşanırken ünlüler takımında takım olma duygusu da Furkan’ın elenmesiyle birlikte yok oldu. Furkan’ın potaya konuşulmadan sokulması özellikle Serhat ve Sema’nın tepki göstermesine neden olmuştu. Furkan elendikten sonra da takımın arasındaki buzlar çözülmedi. Bu nedenle takım oyunlarda daha geride kalmaya başladı.

Gönüllüler takımında son elemede elenen Gökhan oldu. Gönüllüler takımında tek erkek yarışmacı Ogeday olurken ünlüler takımında Adem, Serhat ve İlhan gibi üç başarılı erkek yarışmacı bulunuyor. Buda 5 haziran 2017’de oynanan ödül oyununa da etki edecektir.

Ogeday kolay yorulan bir yarışmacı olmadığı için sondaki atışları çözmesiyle birlikte 3 erkek yarışmacı karşısında şansının daha da yüksek olduğu iddia ediliyor.

Son yapılan Küba ödülünün yarışmasında da Ogeday’ın başarılı performansı yarışmaya damgasını vurdu. Bu nedenle bu oyunu da gönüllüler takımı kazanacak gibi görünüyor. Ünlüler takımı da yarışmayı kazanmak için elinden geleni yapıyor.

Ödül oyununu kazanan takım Ünlüler. Küba’ya Ünlüler gidecek. 

Gökhan Neden Elendi?

https://www.youtube.com/watch?v=1cnTuBMs534&t=9s

 

Survivor 2017 Büyük SMS Sıralaması? 27-28 Mayıs SMS Sonuçları?

 

Survivor 2017 4 Haziran Gökhan Neden Elendi?

 

Survivor 5 Haziran Pazartesi Var mı Yok mu? Neden Yok? Yayınlanmayacak mı?

 

Comments are closed.