Survivor 8 Mayıs Serhat sakatlandı mı? Serhat’ın sakatlığı ciddi mi? 8 Mayıs Serhat Furkan neden


Güncelleme: 6 Mart 2018 : 09:00
3

Survivor’da 8 Mayısta yapılan iletişim oyununda ünlüler takımında neden kriz çıktı. Serhat ve Furkan yine neden kavga etti? Serhat neden sakatlandı? Serhat’ı sakatlığı ciddi mi? Serhat oyuna devam edebilecek mi?

Survivor’da 8 Mayısta yine nefes kesen bir mücadele yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler arasında kıyasıya bir savaş sürerken Adem ve Volkan’ın tartışması da adaya damgasını vurdu. Geçtiğimiz aylarda İlhan ve Serhat’la büyük problemler yaşayan Adem’in takım arkadaşlarıyla barışması, Volkan tarafından hoş karşılanmadı. Volkan, Adem’i sert bir dille eleştirirken Adem de kendisini savundu.

Survivor 2017’nin en çok desteklenen isimlerinden olan Adem, takım huzurunun bozulmaması için kimseye kin ve nefret duygularıyla yaklaşmadığını söyledi. Ancak Volkan sürekli olayı farklı bir boyuta taşımak isteyince ikilinin arası gerildi.

İletişim oyununa çıkan ünlülerde yaşanan tartışma da güne damgasını vurdu. Kardeş gibi olan Serhat ve Furkan arasında ipler koptu. Bundan önceki bölümlerde de ikili büyük tartışmalar yaşamıştı. Ancak Furkan her defasında alttan almış ve hatta bu alttan almaları nedeniyle de eleştirilmişti. En son oyunlarda artık alttan almak istemediğini söyleyen Furkan, Serhat Akın’ın sözlerine karşı çıktı. Böylece Serhat Akın daha da sinirlendi ve oturdukları platformu tekmeledi.

Tıkla>>> Survivor 2017 Kıbrıs Finalistleri Bell Oldu! İşte O İsimler

Oyuna çıkan Serhat sinirinin de etkisiyle bir baygınlık geçirdi. Güneşin en kızgın olduğu saatlerde yapılan yarışmada nabzı çok yükselen Serhat, daha önce de buna benzer sakatlanmalar yaşamıştı. Baygın bir hale gelen Serhat’a Metin Kuş hemen müdahale etti. Serhat, şimdilik oyunlara devam edecek gibi görünüyor.

Tıkla>>> Survivor 2017 11-12 Mayıs Acun’un Elemeden Önceki İlk Ödül Oyunu Sürprizi Ney?

Tıkla >>> Survivor 8 Mayıs 2017 84. Bölüm İletişim Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Tıkla >>> Survivor 7 Mayıs dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 7 Mayıs elenme adayları kim?

Tıkla >>> Survivor 2017 9 Mayıs 2017 Elem Potası Belli Oldu-(Tuğçe-Ogeday_Sabriye-Adem)

Comments are closed.