Tatlı Bela 128. Bölüm Özeti-13 Temmuz Fragmanı (Astha İndrajet’ten Şüphelenmeye Başlar)


Güncelleme: 5 Temmuz 2017 : 00:27
1

AStha hafızasını kaybetmiş ve Shlok’u unutmuştur. Shlok ise Astha’yı yeniden kazanmak için uğraşır. AStha ise İndrajet’in bazı tavırlarından şüphelenmeye başlamıştır. AStha’nın hafızası geri mi geliyor? İşte 13 Temmuzda 128. bölümde yaşanacaklar. Orijinal: (532,533,534,535)

Astha, Sodjal’ı tanımamıştır. Shlok, oraya geldiğinde Astha’ya yabancı biri gibi davranır ve onun Astha olduğunu sandığını ama bu konuda yanıldığını, Astha ile alakası olmadığını söyler. İkisi arasında atışma olur. Astha, yaşanan bu duruma anlam verememiştir. Shlok ise bu yaşananlardan memnundur ve en azından eşi ile iletişime geçmiştir hatta tatlı atışmalarını özlediğini söyler.

Astha eve gelince olanları İndrajet’e anlatır. Shlok’un yavaş yavaş kendisini hatırlatmaya çalıştığını anlayan İndrajet, Shlok’la konuşmaya gider ve ona Astha’dan uzak durmasını, doktorun söylediklerini düşünmesini ister. Shlok ise Astha’nın eninde sonunda hafızasını kazanacağını o zaman ne yapacağını göreceğini söyler.

İndrajet, eve geldiğinde Shlok’un bu emin tavrından dolayı çok sinirlenmiştir ve Astha ona kahve getirdiğinde ona bağırır ama sonrasında yaptığının hata olduğunu söyler. Apsara ise evde olanları Shlok’a iletir.

İndrajet, Astha’ya giderek davranışından dolayı özür diler lakin Astha bazı davranışları sorgulamaya başlamıştır. İndrajet’in kocası olmasına rağmen çok yakınlaştığında rahatsız olmasının nedenini düşünmekte eğer iki çocukları var ise neden bunların olduğunu düşünmeye başlamıştır.

Shlok, Apsara ile görüşmesinde çocukların sevdiği yiyeceği söyler. Onların dışarı çıkması için dolduruşa getirmesini ister. Apsara denileni yapar. Çocuklar Astha’ya dışarı çıkma konusunda baskı yapınca Astha, babalarının duymaması karşılığında kabul eder. Çarşıya gittiklerinde Chowski, Astha2nın çantasını çalar. Bir süre sonra ise Shlok, Astha’ya çantasını verir ve ikili arasında atışmalar başlar.

İndrajet, Astha’nın şoförüne neler yaşandığını sorar şöför de anlatır lakin Astha’ya çarşıda neler yaptıklarını sorduğunda, Astha Shlok’tan hiç bahsetmez. İndrajet kendisi için tehlike çanlarının çaldığının farkına varır.

Astha’ya, Shlok ile karşılaştığını neden söylemediğini sorar? Astha ise bu tür konularla onu rahatsız etmek istemediğini, artık önemsemediğini söyler. İndrajet, Astha’yı meşgul edecek bir şeyler düşünür ve eskisi gibi iş konusunda kendisine yardım etmesini ister. Zira böyle olursa işle meşgul olacağı için, Shlok ile karşılaşma ihtimali azalacaktır.

Apsara, Astha’nın tapınağa gitmesi için onunla konuşur fakat İndrajet ona iş verdiği için gidemez ve bu durumu Shlok’a bildirir.

Renuka, yakın bölgede sel olduğu için oraya gitmek isteyen oğlu Sid’i, gitmemesi için ikna etmeye çalışmaktadır ama bu konuda başarılı olamaz. Jyoti, Sid gittikten sonra onu arar ama ulaşamaz. Televizyonda izlediği doğal afetle ilgili haberlerden dolayı oldukça endişelenir.

Shlok, İndrajet’in çocuklarının okuduğu okulun müdürünü arayarak bir gezi düzenlemesini ve İndrajet’in çocuklarının gelmesini sağlamasını ister. Müdür bu konuda ona yardımcı olur. Evde çocuklar bu haberi aldıklarında gitmek istediklerini söyleyince, İndrajet kabul eder ve okula giderek gezi hakkında bilgi alır.


>>>Tatlı Bela Tüm Bölüm Özetleri için Tıklayınız <<<


Tatlı Bela Ashta’nın Gerçek Sevgilisi Kim? Hayal Kırıklığına Uğrayabilirsiniz


Tatlı Bela Şhlok’un Gerçek Sevgilisi Kim? Çok Şaşıracaksınız?


Tatlı Bela Dizisi Kaç Bölüm Çekildi Ne zaman Bitecek Final Yapacak?


-Fragman Güncellenecektir-

 

1 YORUM

Comments are closed.