Tolgshow Çekimleri Nerede Yapılıyor? Çekimlere Nasıl Gidilir?


Güncelleme: 31 Aralık 2017 : 00:30
3

Fox Tv’nin yeni sezon programı Tolgshow yine çok güldürecek ve ünlü konuklarla birbirinden komik oyunlarla izleyicilerde büyük izler bırakacak. Doğaçlamanın ustası Tolga Çevik, yönetmen ve minik ile yine birbirinden komikler bölümler ekranlara gelecek. izleyiciler komik diyalogları izlerken aynı zamanda interaktif bir şekilde oyunlara da dahil olabilecekler. Bu güzel anlara canlı bir şekilde şahit olmak mı istiyorsunuz. Bu anlamda Tolgshow’un nerede çekildiği, çekimlerin nerede yapıldığı, ücretleri, biletleri, ve daha fazlası siz değerli takipçilerimiz tarafından mutlaka merak ediliyor. Sizler için bu konuyu ele aldık. İşte detaylar. Tolgshow Çekimleri Nerede Yapılıyor? Çekimlere Nasıl Gidilir? Biletler ne kadar? Ve dahası…

‘Gizemli Yönetmen’ Fırat Parlak ve ‘Minik’ lakaplı müzisyen Özer Atik’in de eşlik ettiği interaktif gösteri her Cumartesi akşam Fox ekranlarında izleyici ile buluşuyor. İnteraktif olarak programda olmak isteyenler mutlaka vardır. Onlar için kısaca bilgi verelim. Sevilen program Tolgshow’un çekimleri bildiğiniz gibi İstanbul’da yapılmaktadır.

 

Çekimler tam olarak Zorlu Center Avm’de yapılmaktadır. Zorlu Center,  İstanbul ilinin Beşiktaş ilçesinde bulunmakta. Gösterinin biletleri biletix’ten alınabiliyor. Ücretler ise 2 kategori şeklinde satılmaktadır. 1 kategoride tam 134,50 TL iken öğrenci 114, 50 TL’dir. 2. Kategoride ise tam 101 TL öğrenci ise 81 TL’dir. Tabi gösteriye gidecek olanlar için birkaç uyarı yapmakta yarar var. Gösteriye n yazık ki 9 yaş altı çocukları getirmek yasaktır. Ve 9 yaş üzeri ise ücrete tabidir.

İstanbul Zorlu Avm-Drama Sahneleri Resimleri

 

Comments are closed.