Türk Malı Dizisi Onur ( Anıl İlter) Kimdir? Yaşı Boyu Kilosu


Güncelleme: 4 Haziran 2017 : 15:37
0

Türk Malı Onur kimdir?, Türk Malı dizisinde Onur karakterini canlandıran Anıl İlter kimdir? ,Anıl İlter hangi dizilerde rol almıştır?

Türk Malı isimli yeni dizide Onur karakterine ünlü oyuncu Anıl İlter can vermektedir. Anıl İlter, İzmit’te 1980 senesinde doğmuştur. Kocaeli Üniversitesi Spor akademisinde öğrencilik yaptığı sırasında hocaları tarafından keşfedilen oyuncu, sunumların da aranan yüzü olmuştur.

Anıl İlter, Kuşdili eğitim merkezinde oyunculuk ile ilgili dersler almıştır. 2008 yılında Hande Ataizi ile birlikte Ece isimli dizide başrolleri paylaşmıştır. Daha sonra Ölümsüz Kahramanlar dizisindeki Süleyman karakteri ile ekranlarda olmuştur. Aynı yıl içinde Gece Gündüz dizisinde Serdar karakterine can vermiştir.

2009 yılında Aile Reisi dizisindeki Fuat rolüyle ekranlarda olan oyuncu daha sonra Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde 2 sezon boyunca Sedat karakterine can vermiştir. Aynı dönemde Kavak Yelleri dizisine de konuk oyuncu olarak katılmıştır.

Anıl İlter, Bir Avuç Deniz, Kahireli Palas gibi yapımlarda da yer almıştır. Kızıl Elma dizisindeki Sinan rolü ile geniş kitleler tarafından tanınma imkanı yakalamıştır. En son 2015’te Köstebekgiller isimli çocuk filminde Muhsin karakterine can vermiştir.

Anıl İlter, katıldığı bir televizyon programında eşi ile internet ortamında tanıştığını açıklayarak magazin gündemine de bomba gibi oturmuştur.