Tutsak Dizisi Bennu (Güneş Emir) Kimdir? Burcu-Yaşı-Sevgilisi


Güncelleme: 30 Ağustos 2017 : 00:11
1

Tutsak dizisinin karakterleri ve oyuncuları ilk günden beri izleyenlerin dikkatlerinden kaçmadı. Özellikle Bennu karakteri kimdir? Gerçek adı ne? Sevgilisi gibi sorular sosyal medyada en çok sorulan arasında.

Kanal D’nin yeni sezon dizisi Tutsak’da Bennu karakterini canlandıran oyuncumuz Güneş Emir’dir. Peki Güneş Emir kimdir? Kariyeri, özel hayatı?

Güneş Emir, zun süre oynadığı Deniz Yıldızı dizisi ile gönüllere taht kurdu. En sevilen karakterlerden olan Güneş, 1985 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. 2002 yılında Su Ürünleri bölümünde okudu. 2007 yılında bölümden mezun oldu. Daha sonra Ankara’da Konservatuar bölümünü okudu.

2011 yılında konservatuvardan mezun olan Güneş, oyunculuk eğitimine özel olarak devam etmiş ve Basat Oyunculuk okulunda eğitimine devam etmiştir. 2002’de O Şimdi Asker filminde başrol oynamıştır. Adını ise Deniz Yıldızı isimli dizi ile yapmıştır.


Tutsak Dizisi Oyuncu Kadrosu-Tüm Oyuncular ve Karakterleri


172 cm boyunda olan oyuncu birçok dizi ve filmde rol almıştır. En son Paramparça dizisinde Solmaz karakterini canlandırmıştır. Sizler güzel ve başarılı oyuncu hakkında ne düşünüyorsunuz. Kendisini başarılı buluyor musunuz?

Comments are closed.