Tutsak Dizisi Elif Kim? Gerçek Adı-Yaşı-Boyu-Sevgilisi


Güncelleme: 29 Ağustos 2017 : 19:15
1

Başrolünü Gülper Özdemir’in oynayacağı “Tutsak” dizisinin çekimleri 11 Ağustos cuma günü başladı. Dizinin oyuncularından Elif karakteri dikkat çeken simalardan oldu. Tutsak dizisinde Elif’i canlandıran oyuncu kimdir?

Yönetmenliğini “Kış Güneşi” projesiyle adını duyuran Serhan Şahin’in yapacağı dizinin kanalı daha önce değişmişti. Önce Star Tv ile anlaşıldığı duyurulan dizinin daha sonra Kanal D ile anlaştığı bilgisi yayıldı.

1441 Yapım şirketinin imzası ile ekranlara gelecek olan dizinin konusu ve oyuncuları dikkat çekici. Başrol karakteri Elif’i seyirciler tarafından ilgi ile izlenmeye başlandı. Elif’i canlandıran oyuncu Gülper Özdemir’dir.

Gülper Özdemir; İstanbul’da 1990 yılında dünyaya gelmiştir. Eğitim hayatında hem ABD’de hem de Almanya’da bulunmuştur. Sırası ile ABD Truman State Universty ve Almanya RheinMain University of Applied Sciences okullarından mezun olmuştur.

Bana Sevmeyi Anlat dizisi ile ilk oyuncu deneyimini yaşamış ve daha sonra Kara Yazı dizisi ile kariyerine devam etmiştir. 176 cm boyunda ve 57 kg ağırlığındadır.Akrep burcunda olan oyuncunun gözleri kahverengidir.


Tutsak Dizisi Oyuncu Kadrosu-Tüm Oyuncular ve Karakterleri


https://www.youtube.com/watch?v=mmHIQ1pKcDU

Comments are closed.