Tutsak Dizisi Kenan Kimdir? Pamir Pekin Oynadığı Diziler


Güncelleme: 29 Ağustos 2017 : 18:34
1

Yeni sezonda ekranlara damga vuran ve izleyiciyi ekranlara kilitlemeyi başaran Tutsak Dizisi reytinglerde de oldukça iddialı. Usta oyunculuğu ile en çok merak edilen karakterlerden biri olan Kenan kimdir?

Tutsak Dizisi Kenan karakterinin gerçek adı ve daha önce oynadığı diziler hayatı hakkında tüm bilgiler sizler için dizihaberci.com farkıyla karşınızda.

Tutsak Dizisi Kenan karakteri 1979 da İstanbul’da dünyaya gelen Pamir Pekin’dir. Yakışıklılığı ve usta oyunculuğu ile daha önce de karşımıza çıkmıştı. Birçok dizide rol alan Pamir Pekin ilk olarak Polis Nevzat dizisinde Komser Ali olarak ekranlara gelmişti.

Marmara Üniversitesinde oyunculukla hiç bir ilgisi olmayan Ekonometri bölümünden mezun olan oyuncu aynı zamanda boks ve yelkenciliği de merak salmıştır. İlgi ve yeteneği sayesinde bir çok dizide rol alan yetenekli oyuncu 2015 yılında Gönül İşleri dizisi ve İlişki Durumu Karışık gibi dizilerde boy göstermiştir.

Tutsak Dizisinde ise Gürhan Ailesinin yakışıklı oğlu olarak rol almıştır. Daha çok Elif ile adı anılan Kenan karakterinin oyunculuğu ile ilgili sizler ne düşünüyorsunuz?

Comments are closed.