Tutsak Dizisi Murat (Murat Balcı) Kimdir? Sevgilisi-Yaşı-Boyu


Güncelleme: 31 Ağustos 2017 : 14:23
1

Tutsak Dizisinde Murat karakterini canlandıran oyuncumuz Almanya doğumlu olan Murat Balcı’dır. Murat Balcı kariyeri, hayatı ve daha fazlası haberimizde.

Kanal D ekranlarında gösterilen Tutsak dizisinde Murat karakterini canlandıran oyuncu Murat Balcı’dır. Murat Balcı 24 Mayıs 1983 Almanya doğumludur. İkizler burcu olan oyuncumuz 184 cm boyunda ve 80 kg ağırlığındadır. Yeşil gözleri olan oyuncu İngilizce bölümü mezunu olup aynı zamanda müzikle de ilgilenmektedir.

17 yaşında katıldığı ses yarışmasında en iyi erkek sesi seçilmiştir. 13 yaşında beste yapmaya başlamıştır. Müzik ile beraber oyunculukla da ilgilenmeye başlamıştır. Müjdat Gezen sanat Merkezinde 1 yıl eğitim almıştır.

İngilizce ve Almanca bilen oyuncu 2006 yılında Esra Akhisarlı ile 2 saatlik bir konuklu müzik programı sunmuştur.  Show Tv’de ekranlara gelen En İyi Arkadaşım dizisinde Tolga Savacı’nın erkek kardeşini oynamıştır.

2012den beri Hayal Kahvesi, Nişantaşı Melon, Frame ve Beyoğlu Mask gibi mekanlarda sahne programları ve konserler vermiştir.  Günebakan, Saklı Kalan, Dedektif Biraderler, Kanıt, Kod Adı: Koz, doktorlar, En İyi Arkadaşım gibi dizi ve filmlerde de rol almıştır.


Tutsak Dizisi Oyuncu Kadrosu-Tüm Oyuncular ve Karakterleri <<<tıkla


Hayata umutla bakan, neşeli, masum, gururlu ve güzel bir genç kız olan Elif, ailesinin ölümüyle amcası tarafından kendisinden 30 yaş büyük bir adamla zorla evlendirilmiştir. Elif’in tutsaklığından kurtulmanın hikayesidir “Tutsak”. Aşk, intikam, hırs ve ihtirasın dizisi Tutsak KAnal D ekranlarında.

Comments are closed.