Tutsak Dizisinin Çekimleri Nerede Yapılıyor? Dizi Nerede Çekiliyor?


Güncelleme: 29 Ağustos 2017 : 19:16
2

Bir Kadın’ın dram yüklü hayatını konu alacak olan dizi Tutsak’ın Eylül ayı içerisinde başlaması bekleniyor. Yapım şirketinin dizinin çekimleri için farklı mekan arayışına girdiği gelen bilgiler arasında. Bakalım yeni sezon dizisi Tutsak’ın çekimleri nerede yapılacak?

Kadın başrol oyuncusunun Gülper Özdemir’in düşünüldüğü dizinin çekimlerinin öncelikle İstanbul ve çevresinde yapılması planlanıyor.

Daha sonra dizinin hikayesi gereği farklı il ve ilçelerde çekimlerin devam edeceği bilgisi tarafımıza ulaştı. 2017-2018 sezonu için Eylül ayı içerisinde başlaması düşünülen dizinin bomba gibi bir senaryo ile ekranlara gelmesi bekleniyor.

Tutsak sıradışı hikayesi ve sağlam oyuncu kadrosu ile Eylül ayı içerisinde ekranlarda olacak. Şimdilik dizi ile Star Tv’nin ilgilendiği biliniyor. Ancak son dk değişikliği ile başka bir kanal ile anlaşma sağlanabilir. Gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Diziden gelen bilgilere göre dizinin Star Tv ile değil Kanal D ile anlaştığı duyuruldu. Merakla beklenen dizi Eylül ayı içerisinde seyircisi ile buluşacak. Dizi ile ilgili bilgiler geldikçe konumuz güncellenecektir. Bizi takipte kalın.


Tutsak Dizisi Oyuncu Kadrosu-Tüm Oyuncular ve Karakterleri


 

Comments are closed.