TV8 Emlak Avcıları Yarışması Konsepti, Başvuru Koşulları ve Formu


Güncelleme: 22 Eylül 2017 : 20:36
1

TV8’den yeni bir yarışma geliyor. Yabancı versiyonu ile tüm dünyada izlenme rekorları kıran ve orijinal ismi ile “House Hunter” olarak bilinen yarışma programı Emlak Avcıları artık Türkiye’de. Tv 8 Emlak Avcıları Yarışması formatı Nasıl? Başvuru koşulları neler? Nasıl başvurabilirim? İşte tüm detaylar.

Yapımcı Haluk Şirin tarafından duyurulan yarışma programının tanıtımları çekildi. “Emlak Avcıları isimli bir formatı aldık. Bizim milletimize inanılmaz uygun bir program” diyen Haluk Şirin program hakkında bazı ayrıntılar verdi.

İl il dolaşacak olan emlak avcıları hangi ildeyse, yarışmada bölgenin kendini en iyi üç emlakçısı yarışacak. Her gün bir aileye üç ev gösterilecek. Ev satıldığında ya da kiralandığında yarışmacılar puan alacaklar.


Tv8 Emlak Avcıları (House Hunter) Ne Zaman-Hangi Gün ve Saatte Başlayacak?


Beş günün sonunda kim daha çok ev satmış ya da kiralamışsa haftanın birincisi olacak. Şimdilik yarışmanın Türkiye versiyonundaki konsepti bu şekilde olacak. Tabi son dakika değişiklikleri olabilir.

Peki Emlak Avcıları programının orijinal konsepti nasıl? Şuan da TLC kanalında gösterilen yarışmanın orijinal konseptinde 3 emlakçıya bir ev gösteriliyor. Evin içine görmeyen emlakçılar sadece dışarıdan bakarak ihale usulü evi satın almaya çalışıyorlar.

 

Evin içinde tadilat gerekli mi? Evin içinde para eder bir şeyler var mı? Yoksa ev bomboş mu? Hiçbir bilgi kırınıtısı olmadan, sadece dışarıdan bakarak, evi satın almak için bütçeleri oranında eve bir değer biçiyorlar. İhale usülü ev kimde kalırsa onun oluyor. İşte yarışma da o anda başlıyor.

 

Üç emlakçı da ihale usülü birer ev alıyorlar. Evin içine yada dışına belli tadilatlar yaparak evi satılacak yada kiralanacak hale getiriyorlar. Daha sonra evi satan emlakçılardan en çok kar eden yarışmanın galibi oluyor.

 

Bakalım TV8’in Emlak Avcıları konsepti nasıl olacak. Yarışmanın orijinal haline sadık mı kalacaklar, yoksa yarışmanın içeriğine belli başlı değişikliklere mi gidecekler? Yarışma hakkında ayrıntılar geldikçe haberimiz güncellencektir. Sizce bu yarışma Türkiye’de tutar mı? İzlenir mi? Acun bu yarışma ile hedefi yine 12’den vuracak mı?

Comments are closed.