Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?


Güncelleme: 16 Kasım 2017 : 12:26
5

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin çekimleri nerede yapılıyor? Ufak Tefek Cinayetler dizi seti nerede? Ufak Tefek Cinayetler nerede çekiliyor? Star Tv ekranlarında 2017-2018 sezonuna damgasını vurması beklenen bir dizi daha izleyici ile buluşturuluyor. Ufak Tefek Cinayetler için yapılan çalışmalar tamamlandı.


Ufak Tefek Cinayetler Oyuncu Kadrosu, Karekterleri, Konusu <<<tıklayınız


Geçtiğimiz sezonların en çok izlenen dizilerinden birisi olan Poyraz Karayel’de başrol oynayan Burçin Terzioğlu’nun yeni dizisi Ufak Tefek Cinayetler, izleyenleri derinden etkileyecek.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde dört lise arkadaşı olan kadının yaşamında meydana gelen olaylar anlatılacak. Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil, Tülin Özer, Mert Firat, Selim Bayraktar, Ferit Aktuğ ve Yıldıray Şahinler dizinin oyuncu akdrosunda yer almakta.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin çekimlerinin İstanbul’da yapılması planlanıyor. Birçok diziye ev sahipliği yapan İstanbul’da Ufak Tefek Cinayetler dizisi için de bir set oluşturulacak.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin çekimleri için birkaç mekanla anlaşma yapılmaya çalışılsa da henüz anlaşmalar kesinleşmedi. Bu nedenle set mekanları şimdilik gizli tutuluyor. Konu hakkında kesin bilgi edindiğimiz anda sitemizde paylaşacağız.

Dizinin çekimleri öncelikle İstanbul’da yapılmakta. İstanbul’da Eyüp, Zekeriyaköy taraflarında çekimler devam etmekte. Her bölüm için İstanbul’un farklı semtlerinde çekimler devam ediyor. Mümkün merteeb dizinin çekildiği yerleri bu yazımız altında sizler paylaşıcaz. Sizlerde dizinin seti ve çekim yerleri hakkında bildiklerinizi yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz.

Comments are closed.