Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Kıyafetleri Ve Markaları


Güncelleme: 16 Ocak 2018 : 04:16
8

İlk bölümünden itibaren büyük ses getiren Ufak Tefek Cinayetler, gerek senaryosu gerekse kadrosunun yanında oyuncuların kıyafetleriyle de adından söz ettirmeye devam ediyor. Ufak Tefek Cinayetler dizi kıyafetleri ve markalarını sizler için araştırdık.

Bade İşçil, Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz ve Tülin Özen gibi  birbirinden güzel ünlü ismin yer aldığı dizide kıyafetlerde özenle seçiliyor. İşte bütün kıyafetlerin markaları ve satıldığı moda evlerinin isimlerini sizlerle paylaşıyor.

1. bölümde Merve’nin partide giydiği elbise ünlü kıyafet markası Twist’e ait.

Ufak Tefek Cinayetler 1.bölümde Oya’nın giydiği gri takım Opiapr isimli bir giyim markasına ait özel bir tasarım.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Pelin’in somon rengi deri ceketi Jaquette Boutique isimli bir moda evinin parçası.

Ufak Tefek Cinayetler Pelin’in kırmızı tulumu özellikle çok beğenilen kıyafetler arasında. Özel bir tasarım olan takım Elvan Tığlıoğlu’a ait Jaquette Boutique isimli moda evinin bir parçası.

Gökçe Bahadır’ın 2. bölümde Arzu’nun doğum gününde giydiği elbise DOUZE STUDIO moda evine aittir.

Ufak Tefek Cinayetler dizisi, oyuncuların kıyafetlerine, takılarına ve aksesuarlarına yüksek bütçeler ayırıyor. Şık, farklı ve kaliteli giyim tarzlarıyla dikkat çeken oyuncuların ilk 5 bölümdeki kıyafetleri 400 bin tutarında. Oyuncuların sadece bir bölümde kullandığı takı ve aksesuarların fiyatı ise 100 bin lira.

Pelin’in 7. Bölümde taktığı gümüş kolye byselinecer isimli instagram satış sayfasında bulunuyor.

Pelin’in çok beğenilen siyah bluzu Nocturne isimli markaya ait ve 200 TL.

Bade İşçil’in kullandığı şık elbise Adl.

Dizinin 6. bölümünde Oya’nın giydiği gri elbise Adl.

Mert Fırat’ın canlandırdığı Serhan karakterinin kullandığı ceket ve yelek RAMSEY.

Arzu’nun rengiyle dikkat çeken sarı kabanı Forever New isimli markaya ait.

Oya, Pelin, Merve ve Arzu’nun dizide kullandığı makyaj malzemelerinin markası Nars.

Pelin’in gözlükleri TomFord isimli markaya ait.

Pelin‘in mavi deri ceketi Adl.

Ufak Tefek Cinayetler Oya’nın 9. bölümde giydiği pembe elbise Adl marka ve 200TL. Şık ve zarifliğiyle dikkat çeken elbise Gökçe Bahadır’a çok yakıştı.

Ufak Tefek Cinayetler 10. bölümde Oya’nın giydiği mavi abiye tuvanam isimli instgram sayfasında satıştadır.

Ufak Tefek Cinayetler Pelin’in 8. bölümde giydiği inci işlemeli siyah ceket Selma Çiçek isimli moda tasarımcısına ait.

Yine Bade İşçil’in canlandırdığı Pelin karakterinin kullandığı soft renkli zarif kazak People By Fabrika markasına ait.

Dizinin en zarif ve şık isimlerinden Oya’nın 8. bölümde giydiği beyaz ceket R. CUT by ELA BATUR imzası taşıyor.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Mert Fırat’ın canlandırdığı Serhan karakterinin kullandığı gözlükler Tom Ford markadır.

Ufak Tefek Cinayetler 11. bölüm kıyafetleri, takıları ve aksesuarları en az dizideki olaylar kadar ilgi çekti. Merve’nin giydiği siyah kaban ve tulum, Pelin’in giydiği soft yeşil peluş kaban, Oya’nın kullandığı takılar ve Arzu’nun kazakları izleyenler tarafından merak edildi.

 

Merve’nin 11. bölümde kullandığı siyah kaban Marella isimli giyim markasına aittir. Görüntüsüyle bile içimizi ısıtan siyah kabanı Merve de çok güzel taşımıştır.

Pelin’in 11. bölümde başarıyla taşıdığı düzgün fiziğine oldukça yakışan kürk ceket H&M markasına aittir. İzleyenler tarafından en çok araştırılan ve merak edilen parçalardan bir tanesidir.

Ufak Tefek Cinayetler 11. bölüm Oya’nın giydiği gri kabana @rcut.istanbul instagram sayfasından ulaşabilirsiniz. Son zamanların oldukça revaçta olan kaban modeli Gökçe Bahadır’a oldukça yakıştı.

Oya’nın 11. bölümde kullandığı takıların adresi @bendistaki. Online satış yapan adrese instagram hesabından ulaşabilirsiniz.

Ufak Tefek Cinayetler 11. bölümde Merve’nin hamileyken kullandığı panço Forever New markadır.

Ufak Tefek Cinayetler 11.bölümde Oya’nın giydiği beyaz boydan kaban Rcut İstanbul.

Ufak Tefek Cinayetler Pelin’in kullandığı siyah kürk ceket Perihan Demirdelen imzası taşıyor.

11. Bölüm Ufak Tefek Cinayetler Oya’nın giydiği pembe kazak Forever New markadır.

Ufak Tefek Cinayetler 12. bölümde Serhan’ın giydiği spor ayakkabısı Nike markasına aittir. Hem rahat hem şık bir tercih.

Ufak Tefek Cinayetler kıyafetleri, takıları ve aksesuarları özel stilistler tarafından her birinin fiziksel özelliklerine göre özenle seçiliyor. Son zamanların en çok konuşulan ve internet üzerinden araştırılan konusu Ufak Tefek Cinayetler kıyafetleri. 

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Oya, Pelin, Merve ve Arzu’nun göz kamaştıran kıyafetleri ve markalarına yer verdik. Siz Ufak Tefek Cinayetler dizisinde kullanılan kıyafetleri nasıl buluyorsunuz? Ufak Tefek Cinayetler dizisinde en çok hangi oyuncunun giyimini ve tarzını beğeniyorsunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

Dizide kullanılan kıyafetlerin markaları; 4.Bölüm Bade İşçil ve Gökçe Bahadır Kostümleri; İpekyol, Machka, Twist, Forever New, Furla, Max&Co, Victoria’a Secret, Mybestfriends, Vero Moda, Selmaçilek, AyşenArmağan, Begüm Baccal, Room, rack, Nine West, Zeckie, Tophills, Beecaddes, Sinu, GlammCo, Fidan Şimşek, Züleyha Kuru, Di/FashionBranding, Opiapr, Elvan Tığlıoğlu-Jaquette. Mert Fırat Kostümleri; D’S Damat, NetWork, Que, M udo, Jack-Sones, Aldo, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Flo, Fred Perry,


Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Çalan Yabancı Şarkılar-Tamamı <<<Tıkla


 

 

8 YORUMLAR

  1. 1. Bölümde Serhan’ın oyayla koşarken giydiği saks mavisi eşofman takımı ve spor ayakkabı markasını rica etsem öğrenebilir miyim lütfen

  2. Gökçe Bahadır’in sırtı açık olan sanırım açık gri … Sırt dekolteli ceketi hangi marka?
    Yazarsanız çok sevinirim.

  3. Merhabalar ufak tefek cinayetler 2.ci bölümde oyanın giydiği gri tulum markasını öğrenmek istiyorum lütfen yardımcı olursanız sevinirim

Comments are closed.