Ufak Tefek Cinayetler Serhan’ın Gençliğini Canlandıran Oyuncu Kim?


Güncelleme: 11 Ocak 2018 : 10:35
3

Star Tv‘nin alışılmışın dışında bir ihkaye ve oyunculukla ekranlara gelen dizisi Ufak Tefek Cinayetler‘de sürprizler bitmek bilmiyor. Dizinin son bölümünde Serhan‘ın hapse düşmesi ve haliyle Serhan’ın küçüklüğüne, geçmişine ve gençliğine yapılan flasbacklerle izleyiciyi doyumsuz bir seyir keyfi yaşatıyor. Serhan’ın Merve ile nasıl tanıştığı, ailesi ile arasındaki kopukluklar ve bir çok ayrıntı Serhan’ın geçmişine yapılan yolculuklarla gün yüzüne çıkıyor. Tabi diğer taraftan da Serhan’ın gençliğini oynayan bir karakterde ekranlara gelmiş oldu. Serhan’ın gençliğini oynayan bu oyuncu kimdir, merak edildi. İşte genç Serhan’la ilgili bilmek istedikleriniz.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Serhan’ın gençliğini oynayan oyuncunun adı Efekan Can’dır. Atölye Craft’ın oyuncusu olan Efekan Can, 1994 doğumlu olan Efekan Bilecik Üniversitesi İşletme mezunudur.  Oyuncu eğitiminiğ İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Yüksek Lisans yaparak sürdürmüştür. Atölye Craft’ta oyunculuk eğitimi almıştır. Oyun solistlik yapmakta, piyano ve gitar çalmaktadır. Diğer taraftan Güreş, voleybol ve basketbolla da ilgilenmektedir.

Atletik vücuda sahip olan Efekan, beyaz tenli, kahverengi saç rengi ve ela göz rengine sahiptir. Genç oyuncunun ilk ekran deneyimi Ufak Tefek Cinayetler dizisi ile olmuştur. İlk gözlemlemelere göre oldukça iyi bir performans çizen genç oyuncunun daha bir çok bölümde ekranlara geleceği aşikar. Bakalım genç ve başarılı oyuncumuz Serhan’ın geçmişi hakkında bize daha neler getirecek.

[kirmizitext]Sizler genç oyuncumuzu nasıl buldunuz? Sizce dizinin reytinglerini etkiler mi? Uzun süreli bir seyir keyfi yaşatmasını ister misiniz? Yorumlarınızı bekliyoruz.[/kirmizitext]

[kirmizitext]Ufak Tefek Cinayetler 11. Bölüm – Büyük Aşkın Başlangıcı[/kirmizitext]

Comments are closed.