Uğur’la Fenomen Avı Formatı Nasıl? Nasıl Başvurulur?


Güncelleme: 4 Ocak 2018 : 20:02
1

Uğur’la Fenomen Avı Başvuru formu, başvuru şartları, irtibat numaraları? Yarışma Formatı Nasıl? Nasıl Başvurulur? Seda ve Uğur’la programından sonra format değiştiren Seda ve Uğur yeni bir konseptle ekranlara geliyor. İki konseptle ekranlara gelecek olan programın ilk bölümü Seda’yla olarak seyirci ile buluşacak. Bu bölümde Seda ünlüleri konuk edecek ve magazine dair konuşulmayanları konuşacaklar. Programın 2. Bölümünde ise Uğur Arslan fenomen avına çıkacak. Nasıl mı? İşte detaylar. Uğur’la Fenomen Avı Formatı Nasıl? Nasıl Başvurulur? Başvuru formu nerede?

Fenomen benim diyenler, kendine güvenenler, şöhretin ve paranın kapılarını açmak isteyenler. Gizli kalmış yetenekler, Türkiye’nin fenomenleri burada keşfediliyor. Uğur Arslan sesine, yeteneğine, becerisine güvenenleri ekranla buluşturuyor. Sizlerde ben bir fenomenim diyorsanız hiç durmayın hemen Uğur’la Fenomen Avı’na başvurun. İşte başvuru detayları…

Uğur’la Fenomen Avı’na başvurmak için doldurulacak bir başvuru formu yok. Ben fenomenim, farklıyım, yetenekliyim, şöhret olmak istiyorum diyorsanız Uğur’la Fenomen Avı irtibat numarasını aramanız gerekiyor. Uğur’la Fenomen Avı irtibat numarası, başvuru numarası 0549 214 10 10. Bu numarayı arayıp kendinizi tanıtabilir ve yeteneğiniz ile ilgili bilgileri verebilirsiniz. Daha sonra başvurunuz onaylandıktan sonra size geri dönüş yapılacaktır. Haydi durma! Şöhret basamaklarını çıkmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Aklınıza takılan hususları yorum yaparak bizlere sorabilirsiniz. En kısa sürede dönüş yapılacaktır. İyi şanslar dileriz.

Comments are closed.