Vatan Şaşmaz Neden Öldürüldü? İşte Tüm Ayrıntılar!


Güncelleme: 28 Ağustos 2017 : 00:37
3

Vatan Şaşmaz neden öldürüldü? Vatan Şaşmaz’ı öldüren Filiz Aker’in sebebi neydi? Filiz Aker Vatan Şaşmaz’ı neden öldürdü?

Manken, sunucu ve oyunculuk görevlerini başarı ile yürüten Vatan Şaşmaz, eski manken Filiz Aker tarafından Beşiktaş’ta Conrad otelde öldürüldü.


Çocuklar Duymasın Vatan Şaşmaz’ın Yerine Kim Gelecek?


Oldukça lüks bir otel olan Conrad otelin 10. katta bulunan odasına önce Filiz Aker geldi. Filiz Aker, yurt dışından yaklaşık 1 ay önce gelmişti ve 1 aydır bu odada kalmaktaydı. Filiz Aker, akşam 20.30 saatlerinde odasına geldikten sonra Vatan Şaşmaz’ın da yanına geldiği belirtiliyor.

Vatan Şaşmaz ile Filiz Aker’in eski sevgili olduğu iddia edilmişti. Ancak Vatan Şaşmaz ise 2015 yılından beri mimar olan Yasemin Adalı ile evli. Canlı yayına katılan Vatan Şaşmaz’ın yakınları da bu iddiaları sert bir dille yalanlayarak ortada bir ölüm olduğunu ve altında başka şeylerin aranmaması gerektiğini belirtti.

Vatan Şaşmaz’ın eşi Yasemin Adalı’nın 4 aylık hamile olduğu öğrenildi. Vatan Şaşmaz ile Filiz Aker’in otel odasında konuşurken bir anda tartışma yaşadığı ve seslerin de yükseldiği söylendi. Daha sonra ise 10. kattaki odadan 5 el silah sesi duyuldu.

Filiz Aker, Vatan Şaşmaz arkasını döndüğü sırada ruhsatlı silahı ile 4 el ateş ederek ünlü sunucuyu sırtından vurdu. Ardından silahı kendi alnına dayayan Filiz Aker, kendisini de öldürdü. Bir diğer  iddiaya göre Vatan Şaşmaz’ın odaya girmesinden 3 sn sonra cinayetin işlendiği söylenmekte. Tabi kesin ve net bilgiler polis ve savcılığın incelemesinden sonra ortaya çıkacaktır.

Vatan Şaşmaz’ın yakın çevresi Filiz Aker’le görüşme sebebinin iş olabileceğini iddia etse de Filiz Aker’in yeğeni oryantel Dora da konuşarak bildiklerini kamuoyu ile paylaştı. Dora, öz teyzesi olan Filiz Aker’in Vatan Şaşmaz’a platonik bir aşk beslediğini iddia etti. Teyzesi ile akşam saatlerinde birlikte olduğunu ancak bir arkadaşı geleceği için teyzesinin otele gittiğini sonrasında haber alamadığı için meraklanıp otel odasına girdiğinde olanları gördüğünü söyleyen Dora, Vatan Şaşmaz’ı kanlar içinde yerde yatarken gördüğünü de ifadesine ekledi.

Otel odasında Filiz Aker ve Vatan Şaşmaz arasındaki tartışmayı duyan bazı kişiler olduğu söylense de odaya silah sesi sonrasında değil, yeğeni Dora’nın isteğiyle girildiği de iddia ediliyor.


Vatan Şaşmaz Evli Miydi? Kiminle Evli?


Filiz Aker, sosyal medya hesabında da geçtiğimiz iki senede Vatan Şaşmaz ile birlikte olan fotoğraflarını koymuştu.


Vatan Şaşmaz Hangi Otelde Öldürüldü? Vatan Şaşmaz’ın Öldürüldüğü Otelin Adı?


Vatan Şaşmaz’ın daha önce kimseyle en ufak bir kavgası olmadığını belirten yakınları durum karşısında büyük üzüntü yaşıyor.


Vatan Şaşmaz’ın Ölümü Hakkında Kim Ne Dedi?


Vatan Şaşmaz’ın ölümü hakkında tüm bilinmeyenleri buradan öğrenebilirsiniz. Neden öldürüldü, Nasıl öldürüldü, Ölümünün ardından kim ne dedi? Hepsi ve daha fazlası için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.


Vatan Şaşmaz’ın Ölümü Hakkındaki Tüm Detaylar <<<tıklayınız


 

Comments are closed.