Vatanım Sensin 2 Sezon 2017-2018 Sezonu Yeni Gelen Oyuncular?


Güncelleme: 4 Kasım 2017 : 16:23
16

Kanal D’nin sevilen dönem dizisi Vatanım Sensin yeni sezonda hangi oyuncularla yollarını ayıracak? Diziye katılan yeni oyuncular kimler? 2. Sezonu ile ekrana gelen dizinin yeni oyuncuları ve gerçek isimleri nedir?

Sezona iddialı bir giriş yapan Vatanım Sensin güçlü ve kalabalık bir oyuncu kadrosuna sahip. Dizi Kurtuluş Savaşı yıllarını anlattığı için dönemin izlerini taşımak zorunda. Başrol oyuncuları dışında figüranları bile özenle seçilen Vatanım Sensin yeni sezonda oyuncu kadrosunu genişletmeyi planlıyor.

Bergüzar Korel, Halit Ergenç ve Onur Saylak gibi tecrübeli oyuncuların yer aldığı proje bir yıl süren hazırlık aşamasından sonra ekrana geldi. Bergüzar Korel ve Halit Ergenç’in rol alacakları projeleri büyük titizlikle seçtiği herkes tarafından biliniyor. Ekranların aranan yüzleri olan ikili daha önce yer aldıkları tüm projeleri zirveye taşımayı başarmıştır.


Vatanım Sensin 2 Sezon(2017-2018)  Yayın Tarihi Belli Oldu mu? Ne Zaman Başlayacak?


Kurtuluş Savaşı döneminde verilen zorlu mücadelenin başarıyla konu alındığı Vatanım Sensin yeni sezonda tüm hızıyla devam edecek. Yapımcı ve kanaldan yeni sezon yayın tarihi ile ilgili kesin bir açıklama gelmedi. Fakat dizinin 2017 sezonuna Ekim ayında başladığı göz önüne alınırsa 2. Sezonda yakın tarihlerde ekrana gelmesi bekleniyor.

Şuan için dizinin yeni oyuncuları bir sır gibi saklanıyor. Fakat yaptığımız detaylı araştırmalar neticesinde ulaştığımız bilgileri en kısa zamanda sizlerle paylaşacağız. Şunu belirtmekte yarar var, çok güçlü isimlerin yeni sezon için anlaşma masasında oldukları gelen haberler arasında.

Vatanım Sensin dizisinde hangi oyuncular rol almalı? Konuyla ilgili görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Ufuk Bayraktar


Vatanım Sensin Haber, Özet, Fragman ve Tüyolar <<<Tıkla


Levent Can

Berke Güven

Vatanım Sensin Şükran Ovali Kimdir?

1985 İzmir doğumlu Ovalı, oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezinde almıştır. Beşiktaş’ın başarılı futbolcusu Caner Erkin ile evlidir. Bez Bebek, Aşk Yakar, Bir Bulut Olsam, Behzat Ç, Şeref Meselesi ve Paramparça dizilerinde rol almıştır.

Vatanım Sensin Serhat Özcan Kimdir?

 

 

16 YORUMLAR

  1. cevdet onca patlamadan sonra sag çıkarsa halkın izleyicinin zekasına hakaret edilmiş olunur

  2. alikemal yoldız aşkı leon ve hilal aşkı veronika ne oldu bunlara kusura bakmayın ama seyirciyle dalga geçip duruyorsunuz biz onları bekliyorduk onlarında diziye kattıkları vardı renk tat vardı onlarla sevildi dizi yazıkkkkk yazık bu sezon izlemeyi bırakıyorum izleyiciye ayırdıgı zamana verdigi degere yazık?

  3. TVde en çok beğenilen dizi ve çok sayıda ahlaki çöküntü sergilemeye bir dizi ve Türk milletinin gururunu okşuyan bir dizi oluşu bizi televizyon I başına know how oturuyor.

  4. Ben kırımda yaşıyorum, dızıyı severek ızlıyorum, yenı sezonu heyecanla beklıyorum, ayrıca oyuncu kadroyu çok beğenıyorum.

  5. ya cevdet azize, hilal leon, yıldız ali kemal, artık birleşsin her birini ayrı ayrı cok seviorum ve bu yazıya çok kızdım detaylı araştırmaymış he kesin detaylıdır aklınıza geleni yazmıssınız dogrumu yanlısmı kim bilirrr mallar

  6. Sanki tüm düğümler çözüldü,meclis açıldı, geride bir hikâye kalmadı. Cevdet se onca ateşten sonra sağ çıkmamalı, inandırıcı olmaz. Bence son bölüm, finaldi…

  7. Kubilay Aka dizinin 13.bölümünde ayrılacakmış Ayrılmasin ya onur saylak da iikinci seZonda Olmayacakmış o Adamı ssevmiyordum zaten o olmasada olur ama ali kkemal diziden çıkmasın ya

  8. Yazdiginiz haberler bir tarih atin da güncel olup olmadigini bilelim yani…biiiir. “Vatanim Sensin” dizisinin yeni sezonu yok, Kanal D’nin aptalca bir düsünceyle bir finali sezon finali diye yayinlanmasidir…ikiiiii.

  9. lan gerizekalılar siz kimsiniz de detaylı araştırma yapacaksınız. seo kasmak için salak salak şeyler yazmayın.

Comments are closed.