Vatanım Sensin Ali Kemal Diziden Neden Ayrıldı? Hangi Dizide Oynayacak?


Güncelleme: 23 Ekim 2017 : 22:05
16

Ali Kemal Vatanım Sensin’de neden yok? Vatanım Sensin Ali Kemal neden diziden ayrıldı? Ali Kemal Vatanım Sensin’den neden ayrıldı? Kubilay Aka Vatanım Sensin’den neden ayrıldı?

Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizilerinden birisi olmayı başaran Vatanım Sensin‘de şok edici bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz sezonda yepyeni bir yüzle izleyicilerini tanıştıran dizi, bu sezonda o isimle çalışmayacak.


Vatanım Sensin 2 Sezon (2017-2018) Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede? <<<tıklayınız


Vatanım Sensin dizisindeki Ali Kemal karakteri ile gönüllerde taht kuran genç oyuncu Kubilay Aka, diziden ayrıldığını duyurdu. 

Kubilay Aka’nın Vatanım Sensin dizisinden ayrılmasının nedeninin başka bir dizi olabileceği iddia edilse de ünlü oyuncu henüz konu ile ilgili açıklama yapmadı.

Vatanım Sensin dizisi öncesinde havalimanında çalıştığını ve orada keşfedildiğini daha önce de söyleyen Kubilay Aka, Vatanım Sensin dizisinde hem oyunculuk performansı hem de yakışıklılığı ile büyük ilgi çekti.

Genç oyuncuları ile dikkatleri üzerine toplayan Vatanım Sensin dizisi, bundan sonra Kubilay Aka olmadan yoluna devam edecek.

Kubilay Aka‘nın yeni sezonun hemen öncesinde diziden ayrılmış olması daha iyi bir teklifle başka bir dizide oynama ihtimallerini akıllara getirdi. Yeni sezonda birçok dizi başlayacağının müjdesini veren kanallardan birisi Kubilay Aka’yı transfer etmiş olabilir. Son bilgilere göre Kubilay Akay Show TV’nin yeni dizisi Çukur’da Celasun karakterini oynamaktadır. 23 Ekim pazartesi günü ilk bölümü ile Show TV de yayınlanan Çukur, yeni sezonun iddialı yapımlarından.


Vatanım Sensin 2 Sezon 2017-2018 Sezonu Yeni Gelen Oyuncular? <<<tıklayınız


Sizce Kubilay Aka Vatanım Sensin dizisinde kalmalı mıydı? Kubilay Aka’yı yeniden Vatanım Sensin dizisinde görmek ister misiniz? Kubilay Aka olmadan diziyi izlemeyi düşünüyor musunuz? Görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

16 YORUMLAR

  1. Ali kemal karakteri şimdiye dek pek alışık olmadığımız müthiş etkileyici bir sonla izleyenleri mest etmiş günlerce etkisinden kurtulamadığımız kendisininde inanılmaz performansıyla kalplere taht kurmuş bir tiplemeydi..Çevremdeki herkes geri dönermi diye merak ediyor.Şimdilerde rol aldığı dizidwki rolü Ne kadar silik.Yazık etmiş kendine..Keşke vatanım sensine geri dönse.

  2. Merve arkadasımız dizinin hic iyi olmadiğını yazmış ama bence doğru doğru değil.herkese söyleyim bu arada ekimde baslamasi planlaniyor.dört yeni oyuncu geliyor.reytinglerde çok yüksek.bu sitede reytinglerin beklendiğindende düşük olduğu yazıyor. BUNU KESİN OKUYUN

  3. Bence alikemal olmaliydi.bu sezonda tabikide izliycez.vatanim sensin umarim bu sezonda final olmaz.ayrica reytinglerde beklendiginden yükseek.vatanım sensini çoook seviyoruzz.

  4. ÖZEL İLİŞKİLERİ GERİ PLANA ALIP,O DÖNEMİ ANLATMAYA AĞIRLIK VERMELİLER BENCE. BASİT BİR AŞK DİZİSİ DEĞİL, O DÖNEMİ YAŞATAN BİR DİZİ OLMALI. SON BÖLÜMLERİNDE AMACINDAN UZAKLAŞMIŞTI, PEMBE DİZİ KIVAMINA GELMİŞTİ…. YİNE DE İZLEDİM, ÇÜNKÜ TARİHİMİZİN EN ÖNEMLİ DÖNEMLERİNDEN BİRİNİ ANLATAN MAALESEF TEK DİZİ…

  5. Butun sene reytinleri silip supuren dizinin hakkini veren diger dizilere benzemeyen ilgiyle izlenen bu dizi ne olduda baslamiyor anlamak mumkun degil . Hic bir olumlu açiklamada yok . Dizinin reytingini yukselten seyirciyi enayi yerine koymaktan baska hicbir sey degil bu durum ….

  6. Bu kadar geniş bir kadrolu diziden ayrılması diziyi etkilemez senaristler yumuşak geçiş ile hallederler bu konuyu kurumlarda bireylerin çok önemi yoktur

  7. BEN 53 YAŞIMDAYIM VE BU YAŞIMA KADAR HİÇ BİR DİZİYI İLGİ İLE SON BÖLÜMÜNE KADAR İZLEDİĞİMİ HATIRLAMIYORUM.AMA VATANIM SENSİN IŞLEDİĞİ KONU VE GEREKSE OYUNCU KALİTESİYLE DİĞER DİZİLERİ GERİDE BIRAKMAYI BAŞARMIŞTIR.YANLIZ SABIRSIZLIKLA BEKLEDIĞIMİZ ATATÜRK’ÜN DİZİDE NE ZAMAN GÖRÜNECEĞIDIR YADA GÖRUNECEKMI.BU KONUDA BİLGİ VERIRSENİZ COK SEVİNİRİM VE BU DİZİNİN BİR BÖLUMÜNDE S HİÇ BİR OYUNCULUK DENEYİMIM OLMAMASINA RAĞMEN SADECE O MİLLİ MÜCADELE GÜNLERİNİ N RUHUNU YAŞAMAK İÇİN SEVE SEVE ROL ALMAYI COK ISTIYORUM.ŞİMDİKTEN TEŞEKKÜR EDER YENİ YAYIN DÖNEMİNDE BAŞARILAR DILERIM.05054213552 BU CEP TELEFONUMDAN ULAŞIRSANIZ ÇOK SEVİNİRIM.

Comments are closed.