Vatanım Sensin Yanık Efe Öldü mü? Onur Saylak Diziden Ayrıldı mı?


Güncelleme: 11 Ocak 2018 : 21:52
1

Vatanım Sensin Yanık Efe Öldü mü? Onur Saylak Diziden Ayrıldı mı? Kanal D’nin sevilen dizisi Vatanım Sensin’den ayrılık haberleri gelmeye başladı. İlk sezonda olduğu gibi ikinci sezona da bomba gibi başlayan Vatanım Sensin yeni mekanlar, karakterler ve hikaye ile ekranların sevilen yapımları arasındaki yerini koruyor. Dönem, dram, savaş ve aşk türünde ekranlara gelen dizi 40 bölümü geride bıraktı. O3 Medya yapımcılığnda ekranlara gelen ve yönetmen koltuğunda Yağmur-Duru Taylan’ın yer aldığı yapımda Halit Ergenç (Cevdet), Bergüzar Korel (Azize), Onur Saylak (Tevfik), Senan Kara (Veronika), Baki Davrak (Vasili), Şebnem Hassanisoughi (Eftelya) gibi oyuncular yer alıyor. Dizide senaryo gereği bazı karakterlerde değişiklikler oluyor. En son Kubilay Aka’nın ayrıldığı yapımda şimdi bir isim daha veda ediyor. İşte detaylar…

Vatanım Sensin dizisinde Yanık Efe karakterini canlandıran Onur Saylak diziden ayrılıyor. Puhu Tv’de yayınlanması için gün sayan internet projesi “Şahsiyet” isimli dizinin yönetmen koltuğunda olacağı için Onur Saylak yakın bir zamanda ölerek diziden ayrılacak. Peki Onur Saylak kimdir? 

Onur Saylak, Türk oyuncu ve yönetmendir. Asıl alanı Fiziktir. Orta Doğru Teknik Üniversitesi Fizik bölümünde eğitim gördü. Ancak şansını farklı bir alanda denemek isteyen Onur Saylak, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Kamu Yönetimi bölümüne girdi. 1977 Ankara doğumlu olan Saylak, 180 cm boyundadır. 2011 yılında Tuba Büyüküstün ile evlenmiş ancak daha sonra boşanmıştır. Saylak Kamu Yönetimi bölümünden de ayrılmış ve Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümüne girmiştir.


tıkla>>>Tarihte Dağıstanlı Nasıl Ve Ne Zaman Ölmüştür? İşte Ayrıntılar<<<tıkla


Daha sonra TED Kolejinde tiyatro ynetmenliğide yapmıştır. Akabinde bir çok tiyatro oyununda rol almıştır. 2010 yılında Gönülçelen dizisinde oynamıştır. Ardından bir çok dizi ve filmde rol alan Onur Saylan’ın rol aldığı başlıca diziler şunlardır; Bizim Evin Halleri, Yabancı Damat, Kod Adı, Sonbahar, Nefes, Sensiz Olmaz,Ağır roman Yeni Dünya, Mavi Dalga gibi dizilerde oynamıştır.

Comments are closed.