Ver Elini Aşk Ayperi Kim? Sevgilisi-Yaşı-Boyu


Güncelleme: 28 Ağustos 2017 : 18:01
2

Kanal D’nin yeni sezon için hazırladığı Ver Elini Aşk dizisindeki Ayperi karakterinin gerçek adı ne? Ayperi gerçek adı ne? Ayperi adı, boyu, kilosu, sevgilisi kim?

Yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala Kanal D ekranlarında yepyeni bir dizi daha izleyicisiyle buluşuyor. Adı önce Peri Masalı olarak açıklansa da daha sonra Ver Elini Aşk olarak değiştirilen dizide oldukça sempatik bir karakteri canlandıran Ayperi karakterini sizler için araştırdık.


Ver Elini Aşk Dizisi Nerede Çekiliyor? Ver Elini Aşk Çekim Yeri Neresi?


Ver Elini Aşk dizisinde Ayperi karakterini ünlü oyuncu Sevda Erginci canlandırıyor. İlk başrol deneyimini bu dizi ile edinen ünlü oyuncu daha önce birçok dizide rol almıştı.

Ayperi karakteri ile hem sempatik hem de eğlenceli bir karakteri canlandıran oyuncunun özgeçmişini de sizler için araştırdık.

 

Sevda Erginci, 1993 doğumlu olmasına rağmen birçok dizide rol alarak kendisini tanıtma fırsatı bulmuştur. 2012 yılında televizyonlara merhaba diyen oyuncu Veda dizisinde Lamia karakterini canlandırmıştır.

Koyu Kırmızı dizisinde de rol alan ünlü oyuncu Karagül dizisinde Ayşe karakteri ile büyük beğeni toplamıştır. Karagül dizisinin final yapmasıyla birlikte Hayat Bazen Tatlıdır dizisinden aldığı teklifi kabul etmiştir.

Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde Kara Sevda dizisiyle tanınan oyuncu, performansıyla kendisini gösterme fırsatı bulunca Ver Elini Aşk dizisinde de Ayperi rolü teklif edilmiştir.


Ver Elini Aşk Dizisi Oyuncu Kadrosu? Tüm Karakterler


Siz Sevda Erginci’yi başarılı buluyor musunuz? Sizce Ver Elini Aşk dizisindeki performansı nasıl?

Ver Elini Aşk Sevda Erginci Videosu

Comments are closed.