Yalaza Dizisi Oyuncu Kadrosu-Tüm Karakterler ve Rolleri


Güncelleme: 13 Eylül 2017 : 23:03
2

TRT 1’den yeni dizi projesi geliyor. Komedi-Dram tadında ekranlara gelecek olan dizinin ismi şuan için Yalaza olarak belirlendi. Yalaza dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var. Yalaza dizisi konusu ve oyuncuları sizler için haberimizde.

TRT 1’in yeni projesi Yalaza’nın konusu ve hikayesi nedir? Şuan için konu hakkında bilgi olmadığını söylemekte yarar var. Ancak Yalaza kelimesinin anlamına da merak edilen diğer husulardan.

Yalaza kelime anlamı olarak Alev demektir.  Mızrak uçlarına takılan küçük bayrak olarakta bilinmekte. Diğer taraftan ateşten çıkan parlak ve yanar hava olduğuna söyleniyor.

Ayrıca Yalaza, Diyarbakır ilimizin Liçe ilçesine bağlı bir köyün adıdır. Yalaza Köyü olarak bilinen köy bilinen bir belde değildir. Diğer taraftan çekimlerin Sakarya’nın Taraklı beldesinde yapılması bize bazı ipuçları vermekte.

Yalaza Sakarya yöresinde önemli bir kültür haline gelmiş ve Taraklı’da sohbetlerde insanları eğlendirmek amacıyla anlatılan abartılı öykülere verilen yalaza ilçede bazı kesimlerde alışkanlık halini almış. Bazı asparagas haberlerle ilçenin adı ülke gündemine yerleşirken vatandaşlar bunları birer yalaza olarak niteliyor. Bu haberin de bir yalaza olabileceği belirtiliyor.

Sakarya yöresine ait bir Yalaza örneği

Yalaza dizisinin oyuncu kadrosu ise yavaş yavaş netleşmeye başladı. Karakterler ve konusu ile ilgili bilgi geldikçe haberimiz güncellenecektir.

TRT1 Yalaza Dizisinde; Hasan Kaçan, Kadir Çöpdemir, İpek Tuzcuoğlu, Sinan Albayrak, Didem Balçın, Zeynep Gülmez gibi isimler yer alıyor. Dizinin çekimleri Sakarya/Taraklı’da başladı. Dizinin yapımcılığını ve yönetmenliğini Osman Sınav yapacak.

Yalaza Dizisi Oyuncu Kadrosu

Yalaza Dizisi Hasan Kaçan Kimdir?

1955 Kayseri doğumlu Hasan Kaçan,  karikatürist, oyuncu ve film yapımcısı olarak tanınmıştır. Gırgır dergisinde uzun yıllar çizim yapan Кaçan, televizyon ve sinemada da kendini göstermiştir. Özellikle Ekmek Teknesi dizisinde canlandırdığı Heredot Cevdet tiplemesiyle hafızalara kazanmıştır.

Yalaza Dizisi Kadir Çöpdemir (Santral) Kimdir?

1 Eylül 1967 Elazığ doğumlu oyuncu ve sunucu İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Bölümü mezunudur. Daha önceden Ekmek Teknesi, Deli Duran, Kızma Birader, Fesupanallah, Avrupa Avrupa, Şimdi Onlar Düşünsün ve Aşk Nerede adlı dizilerde rol alan Çöpdemir  son olarak Kolaysa Sen Yap isimli yarışma programının sunuculuğunu yapmıştır.

Yalaza Dizisi İpek Tuzcuoğlu (Nalan İnce) Kimdir?

11 Kasım 1971 tarihinde  İzmir’de dünyaya gelen oyuncu Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Tecrübeli oyuncu Evdeki Yabancı, Asmalı Konak, Dudaktan Kalbe, Hacı, Mahşer, Dürüye’nin Güğümleri, Avrupa Avrupa, Herşey Yolunda Merkez ve Baba Candır gibi dizilerde rol almıştır.

Yalaza Dizisi Sinan Albayrak (İbrahim Akartürk) Kimdir?

1 Ocak 1973 Almanya doğumlu Türk oyuncu Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur.  Başarılı oyuncu, Kara Melek, Yılan Hikayesi, Kurtlar Vadisi, Beşinci Boyut, Kadın Severse, Parmaklıklar Ardında, Küçük Kıyamet ve dört sezon boyunca  O Hayat Benim dizilerinde rol almıştır.

Yalaza Dizisi Didem Balçın (Alev Yanardağ) Kimdir?

18 Mayıs 1982 Ankara doğumlu güzel oyuncu Ankara Üniveritesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. 14  yıllık kariyeri boyunca sırası ile Serseri Aşıklar, Gözyaşı Çetesi, Sevgili Dünürüm, Kadınları Anlama Kılavuzu, Firar, Dila Hanım, Diriliş Ertuğrul, Ölene Kadar dizileri ve Çakallarla Dans film serisinde rol almıştır.

Yalaza Dizisi Zeynep Gülmez Kimdir?

1974 Bursa doğumlu oyuncu, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünden mezundur. Tecrübeli oyuncu kariyer hayatı boyuncu Mahallenin Muhtarları, Ayrılsak da Beraberiz, Kınalı Kar, Kuzenlerim, Sev Kardeşim, Annem, Parmaklıklar Ardında, Alemin Kıralı ve Yeşil Deniz gibi dizilerin kadrosunda rol almıştır.

Yalaza Dizisi Gamze Karaduman (Aysu Akartürk) Kimdir?

Yalaza Dizisi Erdal Cindoruk (Yaşar Çelik) Kimdir?

Yalaza Dizisi Özkan Ayalp (Asil) Kimdir?

Yalaza Dizisi Merve Erdoğan (Burcu Akartürk) Kimdir?

Yalaza Dizisi Tibet Tursun (Arda Akartürk) Kimdir?

Yalaza Dizisi Ergül Miray Şahin (Gökçe Akartürk) Kimdir?

Yalaza Dizisi Lalizer Kemaloğlu (Tuba Akartürk) Kimdir?

 

 

Comments are closed.