Yaparsın Aşkım 1 Ocak Pazartesi Arabayı Kim Kazandı?


Güncelleme: 2 Ocak 2018 : 18:47
1

İlker Ayrık yeni formatı ile 1 Ocak pazartesi günü ekranlara merhaba dedi. Oldukça sevilen Ben Bilme Eşim Bilir’den sonra yeni formatla seyircisi karşısına çıkan İlker Ayrık yeni ismi Yaparsın Aşkım ile olan ve Red Seven Entertainment’e ait  MY MAN CAN programı imzalı yeni yarışma programı ile ekranlara merhaba dedi. Oldukça zorlu yarışmalarla eşler kıyasıya bir rekabet içerisine girdiler. 1 Ocak 2018 Pazartesi günü ekranlara gelen ilk bölümünde 4 çift yarıştılar. Yarışan çiftler Naomi-Serhan, Betül-Soner, Nilüfer-Serhat, Ecenur-Cemil olarak karşımıza çıktı. Oldukça sevilen yarışmanın 1 Ocak kazananı kim oldu? Yaparsın Aşkım 1 Ocak Arabayı Kim Kazandı?

Yaparsın Aşkım 1 Ocak(1.1.2018) oyunları şunlardı; 120 saniyede en fazla balonu kafası ile kim patlatacak, topla bardak kırma oyunu ile 60 saniyede acı biberlerden en fazla kim yiyecek oyunu ekranlara geldi. Bu 3 oyundan sonra finale kalan yarışmacılar; Ecenur-Cemil ve Betül-Soner çifti oldu. Final yarışmasında penaltı yarışı oldu. İlk 5 yapan arabayı aldı. İşte sonuç;

Finalde penaltı oyununda arabayı alan çift Betül ve Soner çifti oldu. Kıyasıya rekabet içerisinde geçen yarışmada Betül son penaltıyı attı. Betül’ün attığı penaltıdan sonra araba Betül-Soner çiftinin oldu. Evet sizlerde bu hem eğlenceli hem de kazandıran yarışmaya katılmak istiyorsanız, katılım şartları ile başvuru formuna buradan ulaşabilirsiniz.


tıkla>>>Yaparsın Aşkım Yarışması Formatı Nasıl? Nasıl Başvurulur? Başvuru Formu<<<tıkla


Comments are closed.