Yaparsın Aşkım Tuttu Mu İzlendi Mi Erken Final Mi Yapıyor?


Güncelleme: 2 Ocak 2018 : 09:05
1

İlker Ayrık’ın renkli sunumuyla 1 ocak pazartesi yayın hayatına merhaba diyen Yaparsın Aşkım izlendi mi tuttu mu? Büyük umutlarla ekrana gelen programın ilk bölüm reyting sonuçları nasıl? Yaparsın Aşkım izlenme oranlarıyla beklentileri karşıladı mı? İlk bölümü ile ekrana gelen Yaparsın Aşkım erken final mi yapıyor?  İşte ayrıntılar.


Yaparsın Aşkım Tuttu Mu İzlendi Mi Erken Final Mi Yapıyor<<<tıkla


Yarışmanın ilk bölümünde Ece Nur ve Cemil çiftine karşı yarışan Soner ve Betül yarışmanın birincisi oldu. Çift sıfır model lüks arabanın sahibi olmaya hak kazandı. Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasıyla aynı formatta ve içerikte olan yarışma izleyenleri çokta şaşırtmadı. Fakat yine de hatırı sayılır bir izleyici kitlesine ulaşmayı başardı.

Uzun zamandır tanıtımları yapılan ve heyecanla beklenen yarışma nihayet ekran macerasına başladı. Daha önce ekrana gelen Ben Bilmem Eşim Bilir isimli yarışmayla aynı formatta izleyici karşısına çıkan Yaparsın Aşkım, seyirciye keyifli dakikalar yaşatmayı başardı. İlk bölümüyle yüksek reyting oranını yakalayan Yaparsın Aşkım, uzun soluklu bir proje olur mu sorusuna yanıt vermek için çok erken. Pazartesi akşamı yayınlanan program aynı gün aynı saatte Söz, Çukur ve Siyah Beyaz Aşk dizileriyle reyting mücadelesi verecek. Yaparsın Aşkım yarışmasının 1 ocak pazartesi yüksek izlenme oranına ulaşması bu dizilerin yılbaşı nedeniyle yayınlanmıyor olmasından kaynaklanmış  olabilir. Bu nedenle Yaparsın Aşkım izlendi mi tuttu mu, yada erken final mi yapacak sorularına net bir yanıt vermek doğru olmaz.

İlerleyen haftalarda aynı başarıyla devam ederse programın uzun soluklu olacağından şüphemiz yok. Fakat reytinglerde düşüşe geçmesi durumunda ne yazık ki erken final kararı alabilir. Yaparsın Aşkım izlendi mi,Yaparsın Aşkım tuttu mu? Yaparsın Aşkım reyting sonuçları nasıl? sorularına en sağlıklı yanıtı ilerleyen haftalarda sizlerle paylaşacağız. Yarışmaya katılmak isteyen çiftlerimiz aşağıdaki linkten başvuru şartlarına ve başvuru formuna ulaşabilirler. İyi Şanslar 🙂


Yaparsın Aşkım Yarışması Formatı Nasıl? Nasıl Başvurulur? Başvuru Formu<<<tıkla


Sizler Yaparsın Aşkım programını nasıl buldunuz? Yaparsın Aşkım tuttu mu izlendi mi? Erken final yapar mı? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

1 YORUM

  1. Yaparsın aşkım gayette güzel, ilker ayrık olmazsa olmazı tek handikapı biri kendini parçalarken, diğerinin hiç yorulmadan finale kalması yanlış. İzlenecek birkaç programdan biri. Sevgiler saygılar.

Comments are closed.