Yemekteyiz Yarışmasının Yeni Formatı Nasıl, Yemekteyiz Yeni Konsepti


Güncelleme: 3 Eylül 2017 : 13:03
1

Bir dönemin reyting rekorları kıran yemek programı Yemekteyiz yeni formatıyla ekranlara geri dönüyor. Yarışmanın yeni formatı nasıl olacak? Yarışmaya kimler başvuru yapabilir? Büyük ödül kaç bin? Tüm merak edilenleri sizler için araştırdık. 

Hafta içi her gün yayınlanacak olan programın formatı eski konseptiyle hemen hemen aynı olacak. Her hafta farklı 5 yarışmacı büyük ödülün sahibi olabilmek için tüm marifetlerini konuşturacak. Mutfakta kendine güvenen 5 kişiden her biri, 5 gün boyunca yarışmacıları evinde ağırlayıp, onlara yemekler yapıp puanlar toplayarak büyük ödülün sahibi olmaya çalışacaklar.

Fakat bu anlattığımız kadar sade bir program olamayacak. 2008 yılında başlayan macerasına 2014 yılında kadar devam eden programda ne kavgalar ne tartışmalar gördük. Çeşitli sürprizlerle konuklarını memnun edip puan toplamaya çalışan yarışmacıların eğlence dolu anlarına da şahitlik ettik.

Tv8 ekranlarında yayınlanacak olan programın en büyük sürprizi hiç tartışmasız Onur Büyüktopçu. Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı Koriş karakteriyle izleyenlerin beğenisini kazanan Onur Büyüktopçu eğlenceli sunumuyla yarışmaya renk katacak.

Geçtiğimiz sezon yayınlanan yarışma programının bir sunucusu yoktu. Fakat yeni formatta programı Onur Büyüktopçu sunacak.

Yemek kültürü bu kadar zengin olan bir ülkenin böyle yarışma programlarına ihtiyacı olduğu tartışmasız. Pek çok eleştirmen tarafından yerden yere vurulsa da yıllarca ekranlarda kalmayı başaran bir program oldu Yemekteyiz.

Yemekteyiz programına başvurmak için tv8’in resmi internet adresini ziyaret edebilirsiniz. Yemekteyiz 4 Eylül Pazartesi ilk bölümü ile başlıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=rn4kHfIiIyI

Comments are closed.