Yeni Gelin 2. sezon Yeni Gelen Oyuncu Listesi-Tamamı


Güncelleme: 18 Ağustos 2017 : 23:51
1

Show TV ‘nin başarılı dizisi Yeni Gelin komedi türünde bir dizi. Oyuncuları ve konusuyla çok sevilen dizi, seyirciler tarafından beğenilerek izleniyor. Yeni Gelin dizisi 2. sezonda ekranlarda olmayı garantiledi. Peki Yeni Gelin 2. Sezon yeni gelen oyuncu listesinde kimler var?

Yeni Gelin dizisi oyuncuları da bu dizinin sevilmesinde önemli rol oynuyor. Dizinin oyuncuları Tolga Mendi yakışıklılığı ile, diğer yandan Bella’ya hayat veren Jessica May da güzelliği ve sempatik halleriyle seyirciye kendini sevdirmeyi başardı. Yeni Gelin dizisinin diğer oyuncuları da Mustafa Avkıran, Sema Keçik, Zeynep Kankonde, Esin Gündoğdu….

Yeni Gelin 2017-2018 2. Sezon Ne Zaman? Yayın Tarihi Belli Oldu mu? <<<tıklayınız

Yeni Gelin dizisinin konusu; Bella ve Hazar İstanbul’da birbirleriyle tanışıp aşık olmuştur. Hazar sevdiği kızı da alır ve Adana’ya ailesinin yanına döner. Şehirli olan Bella kendini büyük bir aşiretin içinde bulur.

Adana’da aşiret gelini olarak kalmaya başlar. Aşiretin ağası Kalender Ağanın 3 hanımı arasında süre gelen olaylar ayrı bir komedi konusu. Aşiret komedisi olan dizi izleyiciler tarafından çok beğenildi.

Yeni Gelin dizisi sezon boyunca reytinglerde ya 1. ya da 2. oldu. Yeni Gelin böyle reyting başarısı gösterince Show Tv de bu yapımı yeni sezonda izleyici ile buluşturmak istiyor. Show TV’nin verdiği kararla Yeni Gelin dizisi 2017 2018 sezonunda da Show TV ekranlarında bizlerle olacak.

Yeni Gelin dizisi ile ilgili bilgileri sizlerle paylaştık. Yeni Gelin yeni sezonda devam edeceğine göre yeni sezonda  yeni gelen oyuncular mutlaka olacaktır. Eylül ayında başlayacak yeni sezon oyuncularının bilgilerini de sitemizden takip edebilirsiniz.

Comments are closed.