Yuvamdaki Düşman Ceren Kim? Gerçek Adı Daha Önce Rol Aldığı Diziler


Güncelleme: 28 Aralık 2017 : 15:35
3

Show TV 2018 yılı için yeni projelerini peş peşe ekrana getirmeye devam ediyor. Kanalın en iddialı projelerinden biri de Yuvamdaki Düşman. Tanıtım fragmanı yayınlanan ve kısa sürede büyük ilgi gören dizi 2018’in ilk aylarında ekrana gelmeye hazırlanıyor.Başrol oyuncularından Yuvamdaki Düşman Ceren kim? Ceren karakterini canlandıran Ece Çeşmioğlu kim? İlk kez kendisini kötü bir rolde izleyeceğimiz genç oyuncu hakkında tüm merak edilenlere haberimizin devamında yer verdik. İşte Yuvamdaki Düşman Ceren kim? sorusunun ayrıntıları.


Yuvamdaki Düşman Oyuncu Kadrosu Kim Kimdir? Tüm Karakterler


Yuvamdaki Düşman Ceren kim? sorusuna geçmeden önce mutlu ve varlıklı bir ailenin ortasına yıldırım gibi düşen bir bakıcının hain planlarını ve bir aileyi nasıl paramparça ettiğini izleyeceğiz. Aşklarını bebekleriyle taçlandıran Yasemin ve Murat’ın, başlarına geleceklerden habersiz evlerine aldıkları bakıcının şeytanın bile aklına gelmeyecek planlarıyla alt üst olan hayatlarına tanık olacağız.

Dizide bakıcı rolünü üstlenen Ceren karakterine son olarak Yüz Yüze dizisinde izlediğimiz Ece Çeşmioğlu hayat veriyor. Yuvamdaki Düşman senaryo bakımından diğer dizilere oranla biraz değişik. İzleneceğini düşünüyor ve sizin için Yuvamdaki Düşman da Ceren karakterine can verecek oyuncu kim, gerçek adı, hayatı ve kariyeri hakkında bilgileri paylaşıyoruz

 

Yuvamdaki Düşman Ceren Kim? Ece Çeşmioğlu

 

Yuvamdaki Düşman Ceren Kim diye kısaca bilgi verecek olursak 1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Ece Çeşmioğlu çok küçük yaştan itibaren ekranlarda boy gösteren oyunculardan. Yuvamdaki Düşman Ceren daha önce oynadığı diziler kariyerine oldukça etki etmiştir.Yuvamdaki Düşman Ece Çeşmioğlu Çocuklar Duymasın, Çocuğun Var Derdin Var, Gümüş, İki Aile, Eyvah Halam, Firar, Öyle Bir Geçer Zamanki, Yaz’ın Öyküsü, Kalbim Yangın Yeri ve son olarak sadece 2 bölüm yayınlanan Yüz Yüze dizilerinde rol almıştır.

 

Sizler Ece Çeşmioğlu’nun Yuvamdaki Düşman dizisindeki performansını nasıl buldunuz? Sizce Yuvamdaki Düşman dizisi tutar mı? Yuvamdaki Düşman dizisini nasıl buldunuz? Düşünceleriniz bizim için önemli yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

Yuvamdaki Düşman Yasemin Kim? Yaşı, Boyu, Kariyeri

Yuvamdaki Düşman Ceren Kim, Yuvamdaki Düşman Ece Çeşmioğlu kim Videosu

https://www.youtube.com/watch?v=f1BFgh8rL2I

Ece Çeşmioğlu instegram hesabı:

https://www.instagram.com/ececesmioglu

Comments are closed.