Yuvamdaki Düşman Doğaç Yıldız Hangi Karakteri Oynayacak?


Güncelleme: 26 Aralık 2017 : 23:55
1

Ekranların en çok izlenen kanallarından Show TV, yeni dizi projelerini izleyiciyle buluşturmaya devam ediyor. Dönemin genç ve gözde oyuncularını kadrosunda bulunduran dizinin ismi Yuvamdaki Düşman olarak açıklandı. Tanıtım fragmanı yayınlanır yayınlanmaz binlerce insan tarafından izlenen dizide dikkat çeken genç oyunculardan bir tanesi de Doğaç Yıldız oldu. Yuvamdaki Düşman Doğaç Yıldız hangi karakteri oynayacak sorusu özellikle genç izleyicilerin en çok merak ettiği ve araştırdığı konulardan oldu. İşte Yuvamdaki Düşman Doğaç Yıldız hakkında merak edilenler.


Yuvamdaki Düşman Oyuncu Kadrosu Kim Kimdir? Tüm Karakterler


Show TV, bu sezona bir çok yeni projeyi ekrana getirdi. Bu projelerden kimileri yoğun ilgi görüp başarısını katlarken, kimileri de düşük reytinglerden dolayı erken final yapmak zorunda kaldı. Yayın hayatına devam eden, Çukur, Kalp Atışı ve Yeni Gelin dışında başka dizi projesi bulunmayan kanal, Yuvamdaki Düşman dizisiyle ekranlara yeni bir soluk getirecek.

Usta oyuncuların yanında genç isimlerinde yer aldığı dizide, Pamir Pekin, Aslı Tandoğan, Ece Çeşmioğlu, Nebahat Çehre, Pelin Öztekin ve Doğaç Yıldız gibi birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizide aynı zamanda Pelin Karahan da konuk oyuncu olarak rol alıyor. Yuvamdaki Düşman Doğaç Yıldız hangi karakteri oynayacak sorusunu sizler için yanıtlıyoruz. Nebahat Çehre, Pamir Pekin ve Aslı Tandoğan gibi usta oyuncularla çalışma fırsatı yakalayan Doğaç Yıldız oldukça şanslı.

Yuvamdaki Düşman Doğaç Yıldız Kim?

 

1991 İstanbul doğumlu genç oyuncu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Tiyatro Bölümü mezunudur. Son olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol Doğaç Yıldız, öncesinde İki Aile, Gece Gündüz, Eyvah Halam ve Tatlı Hayat dizilerinin kadrosunda yer almıştır.


Yuvamdaki Düşman Yasemin Kim? Yaşı, Boyu, Kariyeri


Comments are closed.