Yuvamdaki Düşman Oyuncu Kadrosu Kim Kimdir? Tüm Karakterler


Güncelleme: 22 Aralık 2017 : 02:11
5

Kanallar art arda yeni sezon projelerini ekrana getirmeye devam ediyor. Bunlardan bir tanesi de Focus Film’in yapımcılığını üstlendiği Yuvamdaki Düşman dizisi.  Yuvamdaki Düşman dizisi oyuncu kadrosu kim kimdir? İşte Ayrıntılar. Dizinin isminden de anlaşıldığı gibi dram ve hüzün ağırlıklı olması bekleniyor. Konusu henüz açıklanmayan dizide bir bakıcının sırlarla dolu bir ailede yaşadıkları anlatılacak. Dizinin hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken yayın tarihi ve günü henüz açıklanmadı.


Yuvamdaki Düşman Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede


Yuvamdaki Düşman dizisi başrollerini son olarak Tutsak dizisinde izlediğimiz Pamir Pekin ve en son Yüz Yüze dizisinde rol alan Ece Çeşmioğlu paylaşıyor. Çekimleri çok yakında başlayacak olan dizi Show Tv’de ekrana gelecek.

Pamir Pekin kısa süre önce final yapan Tutsak dizisinin hemen ardından ekrana hiç ara vermeden tekrar kamera karşısına geçecek. Ekranların aranan isimlerin Pamir Pekin yeni projesi için oldukça heyecanlı.

Yuvamdaki Düşman Pamir Pekin Kim?

1979 İstanbul doğumlu oyuncu Marmara Üniversitesi Ekonometri Bölümü mezunudur. Oyunculuk kariyerine henüz üniversitede iken reklam filmlerinde rol alarak başlamıştır. Yelken sporundan boksa kadar çeşitli sporlarla yakından ilgilenen oyuncu her alanda kendini geliştirmeyi başarmıştır.  Komiser Nevzat isimli dizide Ali karakteriyle tanınmış, İlişki Durumum Karışık dizisiyle adını geniş kitlelere duyurmuştur. Son olarak Tutsak dizisinde rol almış fakat düşük reytinglerden dolayı kısa sürede final yapmıştır.

Yuvamdaki Düşman oyuncu kadrosu, tecrübeli isimlerin yanında genç oyuncuların da yer aldığı iddialı bir proje.

Yuvamdaki Düşman Ece Çeşmioğlu Kimdir?

Son olarak Yüz Yüze dizisinde izlediğimiz Ece Çeşmioğlu 1990 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Güzel oyuncu 1.63 boyunda ve 53 kg ağırlığındadır.  Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezundur. Oyunculuğa ilk adımı  2002 yılında Çocuklar Duymasın dizisi ile atan Ece Çeşmioğlu Muhteşem Yüzyıl Kösem, İki Aile, Öyle Bir Geçer Zamanki, Yaz’ın Öyküsü, Kalbim Yangın Yeri ve Yüz Yüze dizilerinde rol almıştır. Ece Çeşmioğlu kısa bir aranın ardından Yuvamdaki Düşman oyuncu kadrosunda…

 

Yuvamdaki Düşman Pelin Öztekin Kim?

1987 yılında İzmet’te dünyaya gelen Pelin Öztekin ilkokul, orta okul ve lise eğitimini İstanbul Fenerbahçe’de almıştır.  Henüz ortaokuldayken Pera Güzel Sanatlar lisesinde tiyatro eğitimi alarak oyunculuk alanında kendini geliştirmeye başlamıştır. Son zamanlarda verdiği kilolarla gündemde olan genç oyuncu kariyer hayatı boyunca  Hayat Bilgisi, Sınıf, Çok Güzel Hareketler Bunlar, Doksanlar, Zeyrek ile Çeyrek ve son olarak Hayat Şarkısı dizilerinde rol almıştır.

Yuvamdaki Düşman Aslı Tandoğam Kim?

1979 Ankara doğumlu güzel oyuncu, Hacettepe Üniversitesi Devlet Tiyatrosu bölümünden mezundur. Sadece yaptığı işlerle gündeme gelen oyuncunun başarılı bir oyunculuk kariyeri bulunmakta. Aşka Sürgün, Ah İstanbul, Dicle, Kabadayı, Dudaktan Kalbe, Kapalı Çarşı, Behzat Ç, Zehirli Sarmaşık, Leyla İle Mecnun ve A.Ş.K gibi başarılı projelerde rol almıştır.

Yuvamdaki Düşman Nebahat Çehre Kimdir?

Yuvamdaki Düşman Hakan Dinçkol Kimdir?

1981 tarihinde dünyaya gelen oyuncu Asla Vazgeçmem ve Savaşçı dizilerinde rol almıştır.

Yuvamdaki Düşman Rıza Akın Kimdir?

1957 Adana doğumlu tecrübeli oyuncu kariyer hayatı boyunca Beyaz Gelincik, Hesaplaşma, Kılıç Günü, Tövbeler Tövbesi, Eve Düşen Yıldırım, Ben Onu Çok Sevdim, Kardeş Payı, Maral, Son Destan ve Cesur Yürek dizilerinde rol almıştır.

Yuvamdaki Düşman Doğaç Yıldız Kimdir? 

1991 İstanbul doğumlu genç oyuncu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Tiyatro Bölümünden mezundur. Tatlı Hayat, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizilerinde rol almıştır. Kendisine Yuvamdaki Düşman dizisinde başarılar dileriz.

Yuvamdaki Düşman Pelin Karahan

Comments are closed.