Yuvamdaki Düşman Yasemin Kim? Yaşı, Boyu, Kariyeri


Güncelleme: 26 Aralık 2017 : 20:45
3

Tanıtım fragmanıyla dikkatleri üzerine toplayan Yuvamdaki Düşman, senaryosu ve oyuncu kadrosuyla da ilgi odağı olmayı başardı. Dizinin başrollerinde Ece Çeşmioğlu, Pamir Pekin ve Aslıhan Tandoğan gibi ekranların aranan oyuncuları yer alıyor. Uzun süredir kamera karşısına çıkmayan Aslıhan Tandoğan Yuvamdaki Düşman dizisinde canlandırdığı Yasemin karakteriyle yeniden izleyiciyle buluşuyor. Yuvamdaki Düşman Yasemin kim, gerçek adı, yaşı, özel hayatı ve kariyeri hakkında tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz.


Yuvamdaki Düşman Oyuncu Kadrosu Kim Kimdir? Tüm Karakterler


Show Tv’nin 2018 için hazırladığı Yuvamdaki Düşman dizisi tanıtım fragmanıyla büyük beğeni topladı. Gerek yıldız oyuncu kadrosu gerekse etkileyici senaryosuyla sezonun iddialı yapımları arasında yer almaya hazırlanıyor. Dizide küçük yaştan itibaren imrendiği, ulaşmak için her türlü zorluğu  göze aldığı zenginlik ve lüks yaşam hayali kuran bir genç kadının hayallerine kavuşmak için şeytanın bile aklına gelmeyecek planları konu edinecek. Bakıcı olarak girdiği evde hayata geçirdiği planlarla herkesin hayatını alt üst edecek Ceren karakterini Ece Çeşmioğlu canlandırıyor. Varlıklı ailenin başına geleceklerden habersiz genç ve güzel annesini ise Yasemin karakteriyle Aslıhan Tandoğan üstleniyor.

Yabancı dizileri aratmayan tanıtım fragmanıyla büyük ilgi toplayan dizi, sağlam oyuncu kadrosu ve dramatik konusuyla izleyenleri ekrana kilitlemeyi başaracak gibi görünüyor.

Yuvamdaki Düşman Yasemin Kim? Aslıhan Tandoğan

Sinema ve dizi oyuncusu Aslıhan Tandoğan 1979 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Arp bölümünden mezun olmuştur. Oyunculukla 1997  yılında Gülüm dizisiyle tanışan güzel oyuncu sonrasında Sınırlı Aşk, Çınaraltı, Kurşun Yarası, Büyük Umutlar, Aşka Sürgün, Dicle, Ah İstanbul, Dudaktan Kalbe, Kapalı Çarşı, Muhteşem Yüzyıl ve son olarak Yuvamdaki Düşman dizisinde Yasemin karakterini canlandıracak.

Uzun bir sürenin ardından tekrar ekranlara dönen Aslıhan Tandoğan’ın performansını nasıl buldunuz? Aslıhan Tandoğan yerine hangi oyuncuyu görmek isterdiniz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

Comments are closed.