Yüz Yüze Cihangir Cino Kimdir? Gerçek Adı Sevgilisi


Güncelleme: 25 Eylül 2017 : 16:11
0

Yüz Yüze dizisindeki Cihangir Cino kim? Cihangir Cino gerçek adı ne? Birkan Sokullu kimdir? Yüz Yüze dizisinde Cino gerçek adı, sevgilisi hakkındaki tüm bilgiler?

Show Tv ekranlarının yeni dizisi Yüz Yüze konusuyla olduğu kadar oyuncu kadrosu ile büyük dikkat çekti. Özellikle dizide Cihangir Cino karakteri ile Birkan Sokullu büyük ilgi gördü.

Yüz Yüze Dizisi Oyuncu Kadrosu Konusu

Cihangir Cino, 4 kişilik bir çetenin lideri olarak karşımıza çıkıyor. Cino’nun hayattaki asıl amacı ise babasının intikamını almaktır. Serseri olarak görülse de aslında içindeki duygular bambaşkadır.

Cino‘nun babası bir polis memuru iken uyuşturucu çetesi baskınında hayatını kaybetmiş ve hain olarak adlandırılmıştır. Cino, bu duruma olan kızgınlığından dolayı intikamını almaya çalışmaktadır. Cino karakterini canlandıran Birkan Sokullu‘yu de sizler için araştırdık.

1985 doğumlu olan oyuncu 2003 yılında Best Model yarışmasında üçüncü olarak yakışıklılığını tescilletmiştir. Maltepe Üniversitesi mezunu olan oyuncu uzun süre modellik yapmıştır.

Dolunay Soysert’ten de oyunculuk dersi alan Birkan Sokullu,Küçük Kadınlar dizisindeki Ayaz karakteri ile ekranlarda yer almaya başlamıştır. Ardından Küçük Sırlar dizisinde Demir karakterine can vermiştir.

2012 yılında Aslı Enver ile hayatını birleştirdi. Ancak 2015 yılında boşandılar. Birkan Sokullu şimdilerde Berrak Tüzünataç ile birlikte. En son Hayat Şarkısı dizisinde Burcu Biricik ile başrolde oynayan oyuncu Yüz Yüze dizisinde Cino karakteri ile karşımıza çıkacak.

Sizce Birkan Sokullu’nun bu dizide yer alması doğru bir karar mı? Ünlü oyuncuyu yeni dizisine ve rolüne yakıştırdınız mı? Oyuncunun performansını beğeniyor musunuz? Görüş ve önerilerinizi yazabilirsiniz.

Yüz Yüze Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizinin Çekim Yeri Neresi?