Yüz Yüze Dizisi Final mi Yapacak? Bitecek mi?


Güncelleme: 20 Ekim 2017 : 23:52
1

Show TV‘nin yeni dizisi Yüz Yüze 19 Ekim’de ilk bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yeni sezon için oldukça iddialı olduğu söylentileri sosyal medyada dolaşmıştır. Hal böyle olunca Yüz Yüze‘nin tutup tutmadığı yönündeki söylemlerde beraberinde geldi. Yüz Yüze tuttu mu, izlendi mi, final yapar mı gibi sorular cevap ararken bu soruların cevaplarını sizler için araştırdık.

Öncelikle dizinin konusuna bir bakalım; Kanatları kırık, yaralı iki melek. Seliha ve Cihangir. İkisinin de dışında kırılmaz birer kabuk. Ve suçlu bir dünya.. Cihangir ve Seliha bu dünyanın tamamen zıt kutuplarında dururken hayat onları bir araya getirecektir. Seliha azılı bir çetenin peşinde. Cihangir o çetenin lideri. İkisi de aynı mahallede, burunlarının dibinde, ipuçlarını toplayarak birbirini arıyor. Ama birbirlerinden habersiz. Hayatı boyunca aşktan kaçan bu iki insan, şimdi en olmadık zamanda “Yüz Yüze”dir. Düşman olduklarını bilmeden.

Osman Taşçı’nın yönetmenliğinde ve Ethem Özışık’ın senaristliğinde ekranlara gelen Yüz Yüze dizisi genç oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Dizi konu itibari ile kötü sayılmaz ancak Cino’nun babasının şehit olduğunu kanıtlamak üzerine kurgulanması biraz zorlama bir senaryo gibi oldu. Senaryo ilk başlardaki araba çalan bir çete üzerinden gitseydi sanki daha güzel bir senaryo olur gibi geldi. Aksiyon, suç, araba ve aşk dolu bir dizinin daha çok izleyici çekeceğini düşünüyorum. Malum “need for speed” hayranları az değil ülkemizde.:)

Dizi ilk bölüm itibari ile reytinglerde 13. sırada yer alıyor.  Dizi için stok bölümler çekilmiş ve 13 bölümlük stok bulunmakta. Kanalla 13 bölümlük bir anlaşma yapan dizi reytinglerde tutunamazsa final yapma karar alacak. Şuan ilk haftayı geride bırakan dizinin akıbeti önümüzdeki haftalarda ortaya çıkacaktır. Bizi takipte kalın. Dizi hakkında ki gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz. Güncellemeler devam edecektir.

Comments are closed.