Yüz Yüze Dizisi Oyuncu Kadrosu Konusu


Güncelleme: 1 Ekim 2017 : 00:51
3

Show Tv’nin yeni projelerinden olan Yüz Yüze için start verildi. Dizi kadrosu ve konusu itibari ile çok dikkat çekeceğe benziyor. Yüz Yüze Oyuncu Kadrosu ve konusu haberimizde.

Show TV 2018 sezonu için yeni dizi hazırlıklarına başladığı duyuruldu. Yapımcılığını geçtiğimiz aylarda birleşen ve Timur Savcı-Burak Sağyaşar işbirliği ile ‘Söz’ dizisine imza atan Tims&B, kod adı şimdilik Yüz Yüze olan yeni bir yapımı ekranlara getirmeye hazırlanıyor.

İlginç hikaye ve senaryosunu ‘Poyraz Karayel’ ile son dönemin en büyük fenomenlerinden birine imza atan Ethem Özışık’ın kaleme alacağı iddialı dizinin yönetmenliğini ise son olarak yine ‘Poyraz Karayel’de görev alan Osman Taşçı üstlenecek.

Dizide aynı mahallede yaşayan ve farklı beklentilere sahip 7 arkadaş ortak arzuları olan paraya ulaşmak için çete kurup benzin istasyonu soymaya başlarlar. Konusu itibari ile 27 Mayıs öncesi dönemde ülkenin sosyo ekonomik durumuna ve Amerikan rüyası yaklaşımına bir eleştiri niteliğinde olacak dizide senaryo değişikliği olur mu bilinmez.

Yüz Yüze Sinem Kobal Kimdir?

1987 doğumlu olan oyuncu ilk oyunculuk deneyimini Gülben Ergen ve Kenan Işık ile birlikte oynadığı Dadı dizisi sayesinde kazanmıştır. Daha sonra Selena dizisinde başrol oynayan oyuncu yediden yetmişe herkesin sevgilisi olmuştur. Küçük Sırlar ve Gönül İşleri gibi dizilerde rol alan oyuncu en son Analar ve Anneler isimli dizideki performansı ile adından söz ettirmiştir. Kendisi gibi oyuncu olan Kenan İmirzalıoğlu ile evlidir.

Yüz Yüze Birkan Sokullu Kimdir?

1985 doğumlu oyuncu kariyerine Best Model of Turkey yarışmasında 3. olarak başlamıştır. Yakışıklılığı tescillenen oyuncu Küçük Kadınlar dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Ardından Sinem Kobal ile birlikte Küçük Sırlar dizisinde yer alan oyuncu en son Hayat Şarkısı dizisinde rol almıştır. Manken ve oyuncu Berrak Tüzünataç ile birliktedir.

Yüz Yüze Başak Daşman Kimdir?

35 yaşında olan oyuncu 1999 yılında Kıvılcım isimli dizide rol almıştır. Yılan Hikayesi dizisinde Meltem Cumbul ve Mehmet Ali Alabora ile birlikte yer almıştır. Asmalı Konak, Avrupa Yakası, Doktorlar gibi dizilerde rol alan oyuncu Parmaklıklar Ardında dizisindeki performansı ile büyük beğeni toplamıştır. İntikam, Kara Ekmek gibi dizilerle de ekranlarda olmuştur.

Yüz Yüze Taner Ölmez Kimdir?

1986 doğumlu olan oyuncu Kapalı Çarşı dizisi ile ekranlarda olmaya başlamıştır. Medcezir dizisinde rol almasının ardından Muhteşem Yüzyıl dizisinden de teklif almıştır.Ayrıca Tatar Ramazan, Kayıp Şehir dizilerinde de oynamıştır.

Yüz Yüze Özgür Emre Yıldırım Kimdir?

1983 yılında doğmuş olan oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır.Al Gülüm Ver Gülüm, Karadayı, Şevkat Yerimdar, Kahireli Palas gibi yapımlarda yer almasının yanı sıra Memleket Hikayeleri, Şarkılar Susmasın gibi yapımların da yönetmenliğini yapmıştır.

Yüz Yüze Ece Çeşmioğlu Kimdir?

1990 doğumlu oyuncu küçük yaşlarda Emre Kınay ve İclal Aydın’ın başrolleri paylaştığı İki Aile dizisinde Emre Kınay’ın kızlarından birisi olan Ceren karakterini canlandırmıştır. Eyvah Halam ve Öyle Bir Geçer Zaman ki gibi dizilerde de rol almıştır.

Yüz Yüze Rüzgar Aksoy Kimdir?

1981 doğumlu olan oyuncu Mehmet Akif Alakurt ve Oktay Kaynarca ile birlikte Adanalı dizisinde rol almıştır. En son Kara Sevda dizisinde Burak Özçivit’in abisi rolü ile ekranlarda olmuştur.

Yüz Yüze Selin Yeninci Kimdir?

1988 doğumlu olan oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümü mezunudur. Atv ekranlarında yayınlanan Rengarenk dizisinde Neşe karakterini canlandırmıştır. Ayrıca Haluk Bilginer Oyun Atölyesinde başarılı tiyatro performansları ile de adından söz ettirmiştir.

Yüz Yüze Merve Dizdar Kimdir?

1986 doğumlu olan oyuncu Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Çılgın Dersane Üniversitede, Beş Kardeş, Kavak Yelleri, Yok Artık 2 ve 7 Yüz gibi yapımlarda yer almıştır.

Yüz Yüze Kaan Uluca Kimdir?

1978 doğumlu olan oyuncu İzmir Bornova’da tiyatro eğitimi almıştır. 2012 yılında 3. Sahne Tozu Tiyatro ödüllerinde yılın en başarılı oyuncusu olarak seçilmiştir. Şeref Meselesi isimli dizide Nihat karakterini canlandırmıştır.

Yüz Yüze Celal Öztürk Kimdir?

Yüz Yüze Ali Seçkiner Kimdir?

Yüz Yüze Muhammet Çakır Kimdir?

Yüz Yüze Nihal Telcan Kimdir?

Dizinin diğer oyuncuları da açıklandığında haberimizde sizlerle paylaşacağız. Siz dizide hangi oyuncuları görmek istersiniz?

Comments are closed.