Yüz Yüze Dizisi Seliha Kimdir? Oynadığı Diziler, Yaşı, Boyu Sevgilisi


Güncelleme: 1 Ekim 2017 : 01:13
2

Yüz Yüze dizisindeki Seliha karakterini canlandıran Sinem Kobal kimdir? Yüz Yüze dizisinde polis Seliha olarak karşımıza çıkan Sinem Kobal kimdir? Yüz Yüze dizisinin Seliha’sı Sinem Kobal hakkındaki detaylar sizlerle!

Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan ismi ilk önce Gecelerin Ötesi olarak belirlense de daha sonra Yüz Yüze olarak değiştirilen dizide Sinem Kobal ve Birkan Sokullu başrolü paylaşıyor. Daha önce birçok yapımda başrolde gördüğümüz iki oyuncu, yeni sezonda Show Tv ekranlarının dizisi ile yıldızlarını iyice parlatacak gibi görünüyor.

Yüz Yüze Dizisi Molla Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler

Polis Seliha karakteri ile Sinem Kobal, Cino karakteri ile Birkan Sokullu’nun biraz eğlenceli, biraz tehlikeli ve gerilim dolu dizisi, reytinglerde de ortalığı kasıp kavuracak.

Yüz Yüze Dizisi Seliha Kimdir? Sinem Kobal Kimdir?

1987 doğumlu olan Sinem Kobal, küçük yaşlardan itibaren bale, basketbol gibi sporlarla uğraşmıştır. 13 yaşında olduğu sıralarda Dormen Tiyatrosuna gitmeye başlamıştır. Bu sıralarda Haldun Dormen’in de rol aldığı Dadı dizisinden teklif almış ve erken yaşlarda oyunculuk ile tanışmıştır. Dizide Haldun Dormen, Gülben Ergen, Kenan Işık, Seray Sever gibi isimlerle beraber rol almıştır.

Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri bölümünden mezun olmasının ardından Hürrem Sultan ve Lise Defteri gibi dizilerde rol almıştır. İlk Türk korku filmlerinden birisi olan Okul’da da başrolde yer alan oyuncu Selena dizisi ile çok sevilmiştir. Çocukların büyük ilgi gösterdiği dizi uzun süre ekranlarda kalmıştır. 2010 yılında yer aldığı Küçük Sırlar dizisi ile genç kitlenin büyük dikkatini çeken oyuncu daha sonra Mor Menekşeler isimli yapımda yer almıştır.

Bir süre futbolcu Arda Turan’la nişanlı kalan oyuncu daha sonra ayrılmıştır. 2016 yılında hayatını kendisi gibi oyuncu olan Kenan İmirzalıoğlu ile birleştirmiştir. En son 2015 yılında Atv ekranlarında yayınlanan Analar ve Anneler dizisinde Hazar Ergüçlü ile birlikte başrolü paylaşmıştır. Bu dizi reyting sıralamalarında alt sıralarda kalınca erken final yapmak zorunda kalmıştır.

Siz Sinem Kobal’ı yeni dizisi Yüz Yüze’deki Seliha karakteri ile beğendiniz mi? Yüz Yüze dizisi Seliha Sinem Kobal hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı yorum ekle kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yüz Yüze Dizisi Tatar Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler

Comments are closed.