Zuhal Topal Artık Star Tv’de Olmayacak Mı Neden Yok


Güncelleme: 2 Ocak 2018 : 10:51
21

Zuhal Topal Star Tv ile yollarını neden ayırdı? Zuhal Topal hangi kanala geçti? Yerine kim gelecek? Tüm merak edilenleri sizler için araştırdık. Son zamanların en çok konuşulan konularından biri olan izdivaç programlarının akıbeti belli oldu. Başta bütün evlilik programlarının kaldırıldığı haberi yayınlanmış fakat çok geçmeden haberin asılsız olduğu ortaya çıkmıştı. Kanallar yeni sezonda başlayacak olan izdivaç programlarının tanıtım fragmanlarını ve yeni sezon yayın tarihlerini açıkladı. Anacak Star Tv’de yayınlanan Zuhal TopAl’la isimli yarışma programından sürpriz bir haber geldi. Kanal Zuhal Topalla yollarını ayırdığını duyurdu.


Esra Erol’da 2017-2018 Yeni Sezon Formatı Nasıl? Esra Erol Ne Zaman Başlıyor?<<<tıkla


Star TV aldığı sürpriz kararla izdivaç programını tamamen yayından kaldırdı. Zuhal Topal’la  ilişiğini kesti. İzdivaç yerine hafta içi her gün aynı saatte Müge Anlı ile Tatlı Sert benzeri bir program başlıyor. Sunucusu ise başarılı gazeteci  Balçiçek İlter olacak.

Kulislerden edindiğimiz bilgilere göre Star Tv’de yapılan toplantı sonunda  RTÜK’ten gelen uyarılar dikkate alınarak artık izdivaç programı yayınlamama kararı alındı. Zuhal Topal’lanın yerine yepyeni bir kriminal tarzında program gelecek. Bütün kanalların izdivaç programları devam ederken Star Tv’nin böyle bir karar alması herkesi şaşırttı.

Yeni programın sunucusu Balçiçek İlter olacak. Atv’de Müge Anlı ile Tatlı Sert, Tv8’de Gerçeğin Peşinde, Fox Tv’de Kaybolan Çiçekler, Kanal D’de Asuman Dabak’la Hayat isimleriyle ekrana gelen programların bir benzeri de Star Tv’de yayınlanacak. Artık evlendirme programları olmayacak. Zuhal Topal’ın ise Star Tv yönetimi ile kavga ettiği daha önceden sosyal medyaya düşmüştü. Sevilen sunucu Star Tv dışındaki diğer kanallarla görüşmelere devam ediyor. Hatta sunucunun bir yemek programı ile ekranlara merhaba diyeceği de gelen bilgiler arasında. Bakalım Zuhal Topal nasıl bir formatla izleyicisinin karşısına çıkacak. zuhal Topal ve Yapım Şirketi arasındaki kavganın içeriğine dair ayrıntılar daha önceden az biraz gelmeye başlamıştı. Detaylar şu şekilde;


Star Tv Her Şey Gerçek Nasıl Bir Program?<<<tıkla


Zuhal Topal yapım şirketine ateş püskürdü. Yapım şirketinden gerekli ödemelerin yapılmadığını iddia eden Zuhal Topal “bugüne kadar izleyicilere ve yayıncı kanala olan saygımdan dolayı ekranlara çıktım” dedi. Artık sorunun mahkemeye taşınacağını söyleyen Zuhal Topal avukatı ile ilgili görüşmeleri yaptığını açıkladı. Zuhal Topal’ın açıklamalarına karşılık yapım şirketi Soho Film’den açıklama geldi. Soho Film, yapılan açıklamaların gerçek olmadığını iddia etti ve yalanladı.

Diğer taraftan Zuhal Topal’la evlendirme programının gelin adayı Naz Mila, şaşırtıcı ifadeler kullandı. Parasını alamayanın programı ifşa etiğini söyleyen Naz, bir dönem kendisininde parasını alamadığını söyledi. Gerçek aşkının sadece Baha ile olduğunu söyleyen Naz, Baha’nın daha sonra oyunlardan sıkıldığını ve ekip tarafından darp edildiğini sözlerine ekledi. Programda yaşananların bir oyun olduğunu ima eden Naz, Ali ile arasında hiçbir şey olmadığını söyledi. Bakalım Yapım Şirketi, Kanal ve Zuhal Topal arasındaki bu kavga daha ne kadar devam edecek.

Zuhal Topal’lanın yayından kaldırılması hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.  Zuhal Topal’ı nasıl bir formatla görmek isterdiniz?


Esra Erol’da 2017-2018 Yeni Sezon Formatı Nasıl? Esra Erol Ne Zaman Başlıyor?<<<tıkla


 

21 YORUMLAR

  1. ztsınuhalı severım ancak dızılerde oynasa daha ıyı olur allah gonlunu yolunu acık e

  2. Zuhal topali biz öyle kabul ettik Zuhal hanım yok kanalında ekranlara geri dönsün o Yok televizyonu n tadi Yok geri dönsün ???????????️?️??????

    Zuhal hanım rica ederim biz seni biz evlilik programında öyle tanıdık geri dön ?? sen yoksun kanallar bomboş nedakar da her kanalda yayınlanacak sunucular olsada seni seviyorum canım geri geri dön ??? yönetmene yalvarıyorum ???????????????????

  3. Zuhal topall kaldırrılmasın cok haksızlık yapıyosunuz kalkacaksa hepsinin kalkması lazımm biz onu istiyoruzz tekrar başlasınn

  4. Zuhal topal halkya biriydi yani bizden bbiriydi ona cok buyuk haksizlik yapildi ama b
    Her seye ragmen zuhali istiyooooooooooooooooooooooooooooooooosruz

  5. Ya nolt kapatlmasnnn biz zuhal topali cokk sewioz allah allah baska kanallari kapatn milletin bi izledigi sey vardi oda zuhal topal onunda icine ettilr

  6. Yaa tek izlenilecek bir izdivaç vardı onuda kaldïrdïlar zuhal abla diğerleri gibi samimiyetsiz bir kasın değildi nolur kalkmasın ??????????

Comments are closed.