Zuhal Topal Programda Nasıl Değişiklik Yaptı? Yeni Formatı Nasıl?


Güncelleme: 3 Mayıs 2017 : 20:31
0

Hafta içi her gün ekranlara gelen evlendirme programlarından Zuhal Topal evlilik programlarının kaldırılması olayı gündeme gelmiş olsa da diğer evlilik programları gibi yayın hayatına kaldığı yerden devam ediyor.Peki evlilik programları kaldırılması kararı ardından Zuhal Topal nasıl bir format değişikliğine gitti.Programda nasıl bir değişiklik yaptı sizler için haberimizde.

Zuhal Topal evlilik programında küçük bir değişikliğe gitti.Peki bu değişiklik nedir? Zuhal Topal Ohal kapsamında 690 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Kanununda yapılan değişiklik çerçevesinde evlilik programlarının tamamen yasaklanacağı çıkan haberler arasındaydı.Fakat evlilik programları kaldığı yerden devam ediyor.

Diğer evlilik programında şuan için değişiklik yapmadığı gerçeğiyle karşı karşıyayken Zuhal Topal hafif bir değişikliğe gitti.Bu format değişikliği kapsamında Zuhal Topal imkanı olmayan çiftlerle ilgili çarpıcı bir karar aldı.İmkanı olmayan çiftlere hayallerindeki düğünü yapacağını duyurdu.Peki bu değişiklik yetecek mi? Programın ömrünü uzatacak mı merak konusu oldu.