1 Ağustos 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları-Nefes Nefese’nin İlk Reyting Karnesi


Güncelleme: 2 Ağustos 2018 : 10:46
1

Yaz Sezonu bitimine az bir zaman kala bir dizi daha tv ekranlarında yerini aldı. Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşan Nefes Nefese dizisi rakipleri karşısında nasıl bir reyting sonucu elde etti. 1 Ağustos 2018 Çarşamba reyting sonuçları sizler için haberimizde.

[kirmizitext]Nefes Nefese Dizisi Reytingleri nasıl? Erken Final Yapar mı? için tıklayınız[/kirmizitext]

[mavitext]Nefes Nefese Çalan Baba Şarkısı Ve Sözleri Sezen Aksu’dan Özel Beste için tıklayınız[/mavitext]

1 ağustos Çarşamba günü tam 4 dizi ekranlara geliyor. Bunlardan Darısı Başımıza final bölümü ile ekranlarda olacak. Kalbimin Sultanı dizisinin ise yayınlanıp yayınlanmayacağı belli olmazken Kalbimin Sultanı neden yok isimli yazımızı okuyabilirsiniz. Masum Değiliz dizisi Atv ekranlarında geçmiş bölümleri ile reytinglerde yer edinmeye çalışacak.

1 ağustos reyting sonuçları bu anlamda Nefes Nefese isimli yeni dizinin etkisi altında kalacak gibi. Darısı Başımıza dizisi tutmadığı ve sezon içerisinde gerekli reklam geliri kazandırmayacağı için rafa kaldırıldı. O yüzden 1 ağustos Çarşamba günü izleyiciler daha çok yeni dizi Nefes Nefese’yi tercih edeceklerdir.

1 Ağustos 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları

Geçtiğimiz haftanın sonuçlarına baktığımızda nasıl bir tablo karşımıza çıkıyordu. Darısı Başımıza dizisi 3 kategoride de zirvede yer alırken aldığı reyting oranları 3,29-3,45 ve 3,39 olarak kayda geçti. Final bölümü ile 1 ağustosta ekranlara gelecek olan dizi Nefes Nefese dizisinin ilk bölümü ile rekabete girecek. Bakalım nasıl bir reyting tablosu karşımıza çıkacak.

 

1 YORUM

Comments are closed.