1 Mart 2018 Perşembe Reyting Sonuçları; Bizim Hikaye-Mehmetçik Kutül Amare


Güncelleme: 2 Mart 2018 : 10:20
0

1 Mart 2018 Perşembe günü reyting sonuçları deyince akla ilk gelen şüphesi Bizim Hikaye ve Vatanım Sensin dizileridir. Bu 2 diziye bir de Kutül Amare katıldı. 1 Mart 2018 Perşembe reytingleri şüphesiz daha bir heyecanlı hale geldi. Peki 1 Mart Perşembe reyting sonuçları nasıl bir görüntü ile karşımıza gelecek. Bu hafta hangi diziler ekranlara gelecek. İşte detaylar.

1 Mart 2018 Perşembe reyting mücadelesine katılan diziler şu şekilde karşımıza çıkıyor. Fox tv de Bizim Hikaye, Trt1’de Mehmetçik Kutül Amare, Show Tv’de Yuvamdaki Düşman final bölümü ile ekranlara geliyor. Kanatsız Kuşlar saat değiştirdi ve 22:40’da Atv’de ekranlara gelecek. Tabi Survivor’u unutmayalım. Tv8 ekranlarında ödül oyunu ile ekranlara gelecek olan Survivor 2018 All Star da 1 mart reyting sonuçlarında kendisine yer arayacak. İsterseniz 1 mart reyting sonuçlarına geçmeden önceki haftanın sonuçlarına bir göz atalım.

1 Mart 2018 Perşembe Reyting Sonuçları; Bizim Hikaye-Mehmetçik Kutül Amare

Geçtiğimiz hafta 22 Şubat Perşembe günü totalde Bizim Hikaye 8,08 reyting oranı ve 17,99 paylaşım oranı ile ilk sırayı aldı. Onu 7,78 reyting ile Survivor takip etti. Kanalsız Kuşlar dizisi ise kendisine 4. Sırada yer buldu ve 5,45 reyting aldı. Mehmetçik Kutül Amare 5. Sırada 5,36 reyting ile günü kapattı.

AB kategorisinde ise Vatanım Sensin 8,55 ile liderlik koltuğundaydı. Survivor 7,24 ile 2. Sıraya yerleşti. Survivor’ı 6,84 reyting ile Kutül Amare takip etti. Total’in lideri Bizim Hikaye ise Ab kategorisinde 5 sıraya yerleşti ve 5,86 reyting aldı.

Survivor 2018 ABC1 kategorisinde zirveye oturdu. Sevilken yarışma programı 8,12 reyting aldı ve 16,65 paylaşım oranı ile günü kapatmıştı. Vatanım Sensin, 7,39 ile 2. Sırada, Bizim Hikaye 7,26 ile 3. Sırada ve Mehmetçik Kutül Amare ise 6,62 reyting oranı ile 5. Sırada yer aldı. Kanatsız Kuşlar ise ne yazıkki  anca 7. Sırada yer buldu. Survivor’ın özeti biler Kanatsız Kuşlar’ın yeni bölümüden daha çok izlendi. Bakalım 1 mart 2018 Perşembe reytingleri nasıl sonuçlanacak.

1 Mart Perşembe günü Vatanım Sensin ekranlarda olmayacak. Kanatsız Kuşlar dizisi saat değiştirdi ve 22:40 da ekranlara gelecek. Yuvamdaki Düşman final bölümü ile ekranlarda olacak. 4 dizinin birisi final bölümü ile diğer 3’ü ise yeni bölümleriyle sevenleri ile buluşacak. Diğer yandan tv8 de Survivor gibi bir yarışmanında ekranlara gelecek olması sıralamada ciddi bir fark oluşturacaktır. Tabi bu sıralamada dizilerin ekranlara gelecekleri bölümlerdeki gelişmelerde etkili olacak. İsterseniz günü dizilerinde ki gelişmeler kısaca bakalım.

1 Mart 2018 Perşembe Reyting Sonuçları

Günün iddialı dizilerin Bizim Hikaye 1 Mart reytinglerine 24. bölüm ile ekranlara gelecek. Dizinin 24. bölümünde Filiz ve Barış arasındaki kırgınlık giderek qartmaktadır. Barış Cemil ile Filiz arasındaki yakınlaşmanın ciddi olduğunu düşünmektedir. Filiz ise Barış ile doktor Hülya’yı yakınlaşmış bir şekilde görür. Bu gelişme Barış ve Filiz arasındaki uçurumu daha da derinleştirir. Bakalım 1 mart perşembe günü Filiz ve Barış’ın arası düzelecek mi yoksa daha da kötü mü olacak?

Günü bir diğer iddialı dizisi Mehmetçik Kutül Amare’de Mehmet ve Said’i yeni görevler beklemektedir. Her iki askerde Teşkilatı-ı Mahsusa’ya giriş yapmış ve devlet için yeni görevleri ifa etme adına yola koyulmuşlardır. Mehmet, Zeynep, Said ve Efsa yeni görevler almak için bir fırına gitmişlerdir. Ancak orada büyük bir sürprizle karşılaşmışlardır. Onlara görevi verecek olan kişi dedeleridir. Mehmetçik Kutül amare dizsi 1 mart Perşembe günü yeni gelişmelerle ekranlarda olacak. Ve 1 Mart 2018 Perşembe reytinglerinde oldukça iddialı olduğunu göstermiş oldu.

1 Mart 2018 Perşembe Reyting Sonuçları (TOTAL-AB-ABC1)

1 Mart 2018 Reyting sonuçları 2 mart cuma sabah 10.00 itibari ile açıklanacakır. Resmi sonuçlar geldiğinde anında haberimize eklenecektir. Sizler favori dizinin ile ilgili görüş ve yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz. Sizce hangi dizi günü zirvede kapatır?