11 Ekim 2017 Çarşamba Reyting Sonuçları-Meryem’den Zirve Keyfi


Güncelleme: 14 Mart 2018 : 13:58
0

Çarşamba günü Meryem ve Seven Ne Yapmaz’ın zirve yarışına sahne oluyor. Meryem geçtiğimiz hafta 6,59 reyting oranı ile birinciliğinin keyfini çıkarırken bakalım bu hafta nasıl bir sonuçla karşı karşıya kalacak. Yoksa zirve yarışında koltuğu Seven Ne Yapmaz’a mı bırakacak. İşte 11 Ekim 2017 Çarşamba Reyting Sonuçları.

No: 309 yeni sezona yeni oyuncu transferleri ile başlarken beklediği başarıyı bir türlü yakalayamadı. 3,31 reyting oranı ile 7. sırada yer almıştı. AB’de 11. sırada yer alan dizi ABC1’de ise 9. sırada yer almıştı. No 309 yakın zamanda final kararı alabilir. Eğer yurt dışı pazarlaması var ise belki sezon sonuna kadar devam edebilir.


Tıkla>>>GÜNLÜK REYTİNG SONUÇLARI<<<Tıkla


Çember ise ilk başladığında belki meraktan olsa gerek belli bir miktar izleyici çekmişti ancak daha sonra eski büyüsünü kaybetti. Bakalım dizi 11 Ekim Çarşamba gününün reyting sonuçlarına etki edebilecek mi?

Seven Ne Yapmaz Yeşilçam esintilerinden izler taşısa da belli bir izleyici kitlesini kazanmayı başardı. Seren Şirince, Yusuf Çim’in başrollerinde Atv ekranlarında gösterilen dizi Zirveyi zorlasa da gözle görülür bir zıplama gösteremiyor. Bakalım 11 Ekim Çarşamba Meryem’i tahtından edecek mi?

11 Ekim Çarşamba günü reyting sonuçlarına ait resmi rakamlar açıklandığında buraya eklenecektir. Bizi takipte kalın.

11 Ekim 2017 Çarşamba Reyting Sonuçları