12 Mart Pazartesi Reyting Sonuçları-2 Dizi Final Yaptı!


Güncelleme: 13 Mart 2018 : 11:13
0

12 Mart 2018 pazartesi toplamda 5 dizi ekranlara gelecek ve bu dizilerin 2 tanesi final bölümleri ile izleyicisi ile buluşacak. 12 Mart Pazartesi günü Çukur, Söz, Siyah Beyaz Aşk, Kalbimdeki Deniz ve Kırgın Çiçekler ekranlarda olacak. Günün reyting sonuçlarına etki edecek 2 final bölümü ekranlara gelecek. Kalbimdeki Deniz  60. Bölümü ile Kırgın Çiçekler ise 113. Bölümü ile ekranlara veda edecek. Tabi bu iki dizinin final bölümlerinin izlenme oranları 12 mart pazartesi reyting sonuçlarına etki edecek mi? İşte 12 mart pazartesi reyting sonuçları, analizleri ve yorumları…

12 Mart Pazartesi Reyting Sonuçları-2 Dizi Final Yaptı!

Günün en önemli iki dizisi şüphesiz Çukur ve Söz. Her iki dizi de güne aldıkları reytinglerle damga vurmayı başarıyorlar. 12 Mart 2018 pazartesi günü yine ekranlara bomba bölümlerle gelen diziler reyting sonuçları bakımından nasıl bir resim ortaya koyacaklar merak ediliyor. İsterseniz her iki dizinin geçtiğimiz haftaki performansları ile 12 mart pazartesi ekranlara gelen bölüm özetlerine kısaca bakalım.

12 Mart Pazartesi Çukur Reytingleri

İlk önce Çukur dizisinden başlayalım. Dizi 12 mart reytingleri için 20. Bölümle ekranlarda olacak. Dizide en son Vartolu (Salih) babası İdris’e kavuşmuş ve ilk yüzleşme gerçekleşmiştir. İdris ve Vartolu hasret giderirken aynı zamanda geleceğe dair güzel planlarla yapmaktadır. Ancak İdris Vartolu’nun eski düzene geçip hala kral olma sevdasında olursa ona oğlum demeyeceğini söylemiştir. Diğer taraftan Yamaç ise Beyefendi ile kartlarını açık oynamaya başlamıştır. 12 mart pazartesi günü muhteşem bir bölüm bizleri bekliyor. Bakalım reyting sonuçlarında zirveyi tutacak mı?

12 Mart Pazartesi Söz Reytingleri

Söz ise güne 37. bölüme merhaba diyecek. 12 mart pazartesi reytinglerinde yine güçlü bir rakip Çukur ile rekabete girecek. Totalde genelde zirvede olan yapım AB ve ABC1 kategorilerini Çukur’a kaptırıyor. Geçtiğimiz hafta ise tüm kategorilerde zirveti Çukur’a kaptırdı. totalde 2. AB’de 3. ve ABC1’de ise 2. oldu. Aslında Söz’de işler çokta iyi gitmiyor. Bu hafta atak yaparda tansiyonu yüksek bir bölümle ekranlara gelirse 12 mart pazartesi reytinglerini etkileyebilir. Peki sevilen dizinin 12 martta yayınlanacak 37. bölümünde neler olacak?

[kirmizitext]GÜNLÜK REYTİNG SONUÇLARI için Tıklayınız[/kirmizitext]

Avcı ve Eylem büyük bir kıskacın içindedirler. Selim onları yakalamış ve hesap sormak için karşılarındadır. Eylem’in yaptıklarını hazmedemeyen Selim hem Avcıdan hem de Eylem’den bunun hesabını soracaktır. Nazlı ise içindeki kriz ortamı nedeni ile büyük bir hata yapar ve tüm hayatını mahvedecektir. Söz muhteşem bir bölümle 12 mart pazartesi ekranlara geliyor. Bakalım reyting sonuçlarında nasıl bir performans gösterecek? 12 mart pazartesi reyting sonuçları 13 mart salı saat 10.00’da açıklanacaktır. Favori diziniz ile ilgili görüş ve desteklerinizi yoru yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz. Final yapacak 2 diziden de bahsedelim…

Kırgın Çiçekler ile ilgili sezon başından beri yapılan final yapacak söylentileri en sonunda sonuç buldu. Dizi 12 martp pazartesi günü ekranlara gelen 113. bölümü ile bitiyor. Bir zamanların soluksuz izlenen dizisi ne yazık ki yeni yapımlar karşısında daha fazla dayanamadı ve günü finalle sonlandırıyor. Finalde Songül trafik kazası sonrası ölüyor. Çocuğu ise kızlara emanet olarak kalıyor. Ali ve Meral taburcu olunca tutuklanırlar. Ancak dizi mutlu sonla biter ve kızlar Songül’ün kızı ile mutlu bir hayat sürerler. Kırgın Çiçekler 12 Mart Pazartesi günü final bölümü ile izlenecek mi? Nasıl bir reyting alacak?

12 Mart 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları(TOTAL-AB-ABC1)