12 Temmuz 2018 Perşembe Reyting Sonuçları! Kocaman Ailem mi Meleklerin Aşkı mı?


Güncelleme: 13 Temmuz 2018 : 10:26
0

Yaz sezonu ile ekranlarda boy gösteren dizilerin sayısı azalsa da yaz dizileri seyirciyi yalnız bırakmıyor. 12 Temmuz 2018 Perşembe günü de 2 dizi ekranlarda boy gösteriyor. Meleklerin Aşkı dizisi Show Tv’de ekranlara gelirken Kocaman Ailem ise Atv’de seyirci ile buluşacak. Peki reyting sonuçlarına hangi  dizi damga vuracak. İşte 12 temmuz Perşembe reytingleri…

Kocaman Ailem atv ekranlarında 6. Bölümü ile ekranlara geliyor. Dizi yaklaşık 1,5 aydır ekranlarda. Peki reyting karnesi nasıl? Dizi ilk bölümü ile 7 Haziran Perşembe günü ekranlara geldi. Gelmesine geldi ama reytinglerde 28. Sırada kendisine yer buldu. Oldukça kötü bir başlangıç yaptı. Tabi bunda Dünya Kupası maçlarının da etkisi var ama bu kadarda aşağılarda olmasına da gerek yoktu. En azından ilk 10’a girmeliydi.

İkinci hafta aynı performansı sergileyen dizi bu sefer reytinglerde 24. Sıraya yükseldi. Bu da seyirci tarafından pek kabul görmediği anlamına geldi. 3. 4. ve 5. haftalarda ise sırası ile 8-5 ve 6. Sıralarda kendisine yer buldu. Tabi son hafta Meleklerin Aşkı ile girdiği reyting yarışını da kaybetmiş oldu.

12 temmuz reyting sonuçlarına etki edecek bir hatırlatma yapalım. Meleklerin Aşkı geçtiğimiz hafta 1.bölümü ile ekranlara gelirken zirveyi de aldı. Geçtiğimiz hafta Meleklerin Aşkı reytinglerde 1.olurken Kocaman Ailem ise 6. Sıradaydı. Meleklerin Aşkı totalde 1.olurken AB ve ABC1’de 2. Sıradaydı. Meleklerin Aşkı Dizide çalan şarkıları ile dikkatleri çekti. Sevilen yapım bakalım 12 temmuz perşembe günü nasıl bir reyting performansı sergileyecek.

12 Temmuz 2018 Perşembe günü reyting sonuçları çok önemli. Çünkü Kocaman Ailem için bir nevi ölüm kalım savaşı olacak. Dizi bu puanlarla yeni sezon onayını alamadan final kararı alacak gibi.

12 Temmuz 2018 Reyting Sonuçları(Total-AB-ABC1)