13 Eylül 2018 Perşembe Reyting Sonuçları-Bizim Hikaye, Bir Zamanlar Çukurova, Meleklerin Aşkı?


Güncelleme: 14 Eylül 2018 : 10:53
0

13 Eylül Perşembe günü biri yeni dizi olmak üzere toplamda 3 dizi reyting yarışında rekabet içerisinde olacak. Biri yeni dizi diğeri eski sezon dizisi olan 2 dizi arasındaki rekabet ise gerçekten takibe değer. 13 Eylül 2018 Perşembe [kirmizitext]reyting sonuçları[/kirmizitext], kim kazandı?

13 eylül Perşembe günü Bizim Hikaye yeni sezon startını veriyor.  Bir Zamanlar Çukurova ilk bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Ve Meleklerin Aşkı ise 10.bölümü ile seyircisi ile buluşuyor. Blu Tv video platformunda ise Yaşamayanlar isimli ilk türk vampir dizisi 3. Bölümü ile ekranlara geliyor.

Eylül ayı sezon dizilerinin başladığı bir ay. Hali ile yaz dizileri ile sezon dizilerinin rekabet içerisinde olduğu ir dönem. Tabi buna bir de yeni başlayacak olan dizileri de eklersek, Eylül ayı rekabetin yüksek olduğu bir dönem olarak karşımıza çıkıyor.

13 Eylül Perşembe tam 4 dizi seyirci ile buluşacak. Atv’de Bir Zamanlar Çukurova, Fox’ta Bizim Hikaye, Show Tv’de Meleklerin Aşkı ve Blu Tv’de ise Yaşamayanlar. Asıl rekabetin ise Bizim Hikaye ile Bir Zamanlar Çukurova arasında geçeceği biliniyor. Meleklerin Aşkı reytinglerini son zamanlarda arttırsa da final yolunda olan bir dizi.

Meleklerin Aşkı, 13 eylül 2018 reyting sonuçlarına ilk haftalarda etki edecektir ancak daha sonra final yaparak ekranlara veda edecektir.

[kirmizitext]GÜNLÜK REYTİNG SONUÇLARI <<<Tıkla[/kirmizitext]

Peki yeni dizi Bir Zamanlar Çukurova tutar mı, izlenir mi, yoksa erken final mi yapar? Kısaca diziden bahsedelim. Atv’nin yeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova’nın kadrosunda Vahide Perçin, Murat Ünalmış (Demir Aladağ), Hilal Altınbilek (Züleyha), Uğur Güneş (Yılmaz Akkaya) ve Serpil Tamur gibi isimler yer alıyor. Konusu ise kısaca şöyle;

1970’li yıllarda, İstanbul’da evlenmeye hazırlanan iki gencin başına hiç hesaba katmadıkları bir olay gelir. Kader bu çifti, Adana’da Çukurova’nın uçsuz bucaksız coğrafyasına bırakıverir. Her şeye rağmen aşklarını yaşamaya kararlı bu çiftin kaderi, çiftliklerinde çalıştıkları Yaman ailesiyle tanıştıktan sonra sonsuza kadar değişir.

13 Eylül 2018 Reyting Sonuçları

İlk bölümü ile ekranlara gelen Bir Zamanlar Çukurova, Bizim Hikaye’yi geçemedi ama çok yaklaştı. Önümüzeki haftalarda kıran kırana bir rekabet görebiliriz. Resmi sonuçların tam listesi en kısa zamanda eklencektir.