15 Ekim 2017 Pazar Reyting Sonuçları-Savaşçı mı O Ses Türkiye mi?


Güncelleme: 14 Mart 2018 : 13:57
0

15 Ekim Pazar izlenme oranları nasıl? 15 Ekim 2017 Pazar Reyting Sonuçları açıklandı mı? 15 Ekim pazarAteşböceği, Cennetin Gözyaşları, Çocuklar Duymasın, Masum ve Savaşçı dizileri 15 Ekim Pazar günü reyting savaşında ekranlara gelen diziler. Bakalım bu hafta 15 ekim pazar reyting sonuçlarında zirveye hangi dizi oturacak.

Ateşböceği final yapma kararı almıştı. Dizi 25 Ekim Çarşamba final yaparak ekranlara veda edecek. Bu yüzden dizinin zaten düşük olan reytingleri bu hafta da pek bir artış göstermeyecek ve dolayısı ile sıralamaya etki edeceğini düşünmüyoruz.


Tıkla>>> GÜNLÜK REYTİNG SONUÇLARI <<<Tıkla


Cennetin Gözyaşları geçtiğimiz hafta 4,63 reyting puanı ile 3. sıradaydı. Dizi ilk günden beri oldukça iyi bir performans sergiliyor. Zirveyi zorlayacağını düşünmüyoruz ama yinede yerini koruyacaktır.

Diğer taraftan O Ses Türkiye sezonu açtı, Acun’un gözde yarışmalarından. Her sene oldukça yüksek izlenme oranları ile tv ekranlarının vazgeçilmezi.  Geçtiğimiz hafta 4, 87(2. sıra) puan alırken bu haftada hemen hemen aynı puanı alacağını düşünüyoruz.

Tabi günün zirve adayı Savaşçı. Savaşçı önceki hafta 6,46 ile zirvedeydi. Bu hafta da zirveyi alacağını düşünüyoruz. Yine aynı oranlarda bir reyting oranı ile zirvenin galibi olacaktır.

15 Ekim 2017 Pazar Reyting Sonuçları

TOTAL

AB

ABC-1