16 Eylül 2017 Reyting Sonuçları-İşte Şaşırtan Galip


Güncelleme: 14 Mart 2018 : 14:07
1

Yeni sezonun açılması ile eski yapımlar yeni hikayeler ve yeni oyuncularla yayın hayatlarına start verirken çiçeği burnunda yapımlar ise bu kızışan rekabetin içinde kendilerine yer bulmaya çalışıyorlar. 16 Eylül Cumartesi gününün yapımları arasında Fazilet Hanım ve Kızları, Kalbimdeki Deniz, Yalaza ve Yeni Gelin bulunmakta. 4 dizi ile şimdilik en çok dizinin yayınlandığı gün olan Cumartesinin galibi kim?

Star tv ekranlarında yeni sezonun ilk bölümünü oynayan Fazilet Hanım ve Kızları. Fox ekranlarında yeni sezonun 2. bölümünü oynayan Kalbimdeki Deniz, Trt 1’de çiçeği burnunda aile komedisiolan Yalaza ve son olarak Show Tv’nin geçtiğimiz sezon reyting rekortmenlerinden Yeni Gelin’in yeni sezon 1. bölümü.

Evet kıran kırana bir mücadelenin olduğu kesin. Eski yapımların ağırlığı mı galip gelecek yoksa yeni yapımların saklı hazineleri mi? Geçtiğimiz çarşamba günü yaşanan sürpriz tekrar yaşanır mı dersiniz. Bildiğiniz gibi yaz sezonu dizisi Şevkat Yerimdar, 12. sezonunu yaşayan ve kemikleşmiş hayran kitlesin sahip olan Arka Sokaklar dizisini geçmiş ve 1. liğe oturmuştu. 7,41 reyting oranına sahip Şevkat Yerimdar, Arka Sokaklar’ı geride bırakmış ve 1. liğe oturmuştu.

Ayrıca Kalp Atışı’da Arka Sokakları zorlamış ve Total’de 6,27 reyting oranı ile 3. lüğe oturmuştu. Arka Sokaklar aldığı 6,37 reyting ile 2. sırada kendisine zar zor yer bulmuştu. 16 Eylül Cumartesi reyting analizi çok yakında haberimizde olacaktır. Bizi takipte kalın.

16 Eylül Cumartesi Reyting Sonuçları

Evet 16 Eylül reyting sonuçları açıklandı. Ve günün galibi geçen sezonda oldukça yüksek reytingler alan Yeni Gelin oldu. Yeni gelin espirili ve komik hikayesi ve birbirinden ilginç karakterleri ile oldukça sevilen yapımlar arasına girdi. 2. sezona farklı bir konseptle başlayan yapım karadeniz ile doğu kültürünü harmanlayan bir sezon açılışı yaptı. Yeni Gelin aldığı 5,21 reyting oranı ile zirveye otururken 16,59 gibi yüksek paylaşım (Share) oranına da sahip. Bakalım dizi bu iyi başlangıcı sürdürmeyi başaracak mı?

16 Eylül Perşembenin 2. si Fazilet Hanım ve Kızları oldu.Oran itiberi ile zirveye daha yakın olan dizinin önümüzdeki haftalarda sürpriz bir çıkışı olabilir.

Kalbimdeki Deniz 2. sezona yeni bir hikaye ve yeni karakterlerle başladı. 2. sezon 2. bölümü ile ekranlara gelen Kalbimdeki Deniz bu yükselişi devam ettirecek mi hep birlikte görecez. Trt1’in yeni dizisi Yalaza ise ilk bölüm için kötü bir başlangıç yaptı ve 2.00 reyting oranı ile 11. sırada kendisine yer buldu. Cumartesi günü için bakalım haftaya nasıl bir sonuçla karşılaşacaz. Sizler bu sonucu bekliyor muydunuz? Takip ettiğiniz dizi hangisi ve sonuçtan memnun musunuz?

 

 

Comments are closed.