16 Nisan Pazartesi Reyting Sonuçları-Yasak Elma Zirveye mi Çıkıyor?


Güncelleme: 16 Nisan 2018 : 23:38
0

Çukur ve Söz kapışmasına yeni giriş yapan Yasak elma son 2-3 haftadır gösterdiği performans ile adeta reyting savaşında bende varım diyor. 16 Nisan 2018 Pazartesi günü ekranlara gelen diziler reyting sonuçları için kıyasıya yarıştılar. 16 Nisan hangi dizi daha çok izlendi? İşte 16 nisan 2018 pazartesi reytingleri.

16 Nisan 2018 Pazartesi günü Söz ve Çukur arasındaki reyting yarışına sahne olurken Yasak Elma yayınlandığı 1 aydır boyunca izlenme oranlarını arttırmaya devam ediyor. Yasak elma ilk hafta 9.sırada başladığı total kategorisinde daha sonraki haftalarda sırası ile 5, 4 ve 3. sıraya kadar yükseldi. Şimdi ise 16 Nisan Pazartesi günü 5. bölümü ile ekranlara gelirken reytinglerde kaçıncı sırada olacağı merak ediliyor.

16 Nisan 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları

Yasak Elma dizisi konusu itibari ile oldukça ilginç bir kurguya sahip. Onur Tuna, Eda Ece, Şevval Sam, Talat Bulut’un kadrosunda yer aldığı dizi aşk ve dram türünde ekranlara geliyor. İntikam dolu hikayesi ile izleyenleri ekranlara kilitleyen Yasak elma reytinglerini daha da arttıracak gibi. 16 Nisan Pazartesi farklı bir reyting sonuçları ekranlara gelebilir.

Söz ve Çukur arasındaki rekabet ise yine devam ediyor. Söz Total’de ara sıra liderliği alsa da Çukur, AB ve ABC1’de liderliği garantilemenin rahatlığı içerisindedir. Geçtiğimiz hafta 10.22 ve 11.02 ile AB ve ABC1’deki performansına rağmen total’i Söze kaptırmıştır. ancak çok az bir farkla Total’de 2. olan Çukur yine de günün en favori dizisi olarak ismini yazdırmıştır.

Söz ise Total’de genel de 2. olurken ara sıra da olsa 1.liğe yerleşiyor. Hikaye ve kurgu olarak klasikleşmiş asker dizilerinden ileriye gidemeyen Söz, ekranlarda da bunun olumsuz etkisini yaşıyor.

16 Nisan Pazartesi Reyting Sonuçları (Total-AB-ABC1)