16 Temmuz 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları-Ege’nin Hamsisi Reytingleri!


Güncelleme: 17 Temmuz 2018 : 13:35
0

Yeni bir haftaya başlarken yaz sezonunun boşlukları da yavaş yavaş doluyor. Yeni bir dizi yeni haftayla beraber yayın hayatına start verdi. TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşacak olan dizi Ege’nin Hamsisi’nin reytingleri çok merak ediliyor. 16 Temmuz pazartesi reyting sonuçları.

Sezon içerisinde oldukça rekabetli olan Pazartesi günü, Çukur ve Söz gibi dizilerin tekeli altındaydı. Pazartesi reytinglerinde bu iki dizi zirveyi kimselere vermiyor ve oldukça sıkı bir reyting savaşı ortaya koyuyorlardı. Ancak sezon dizilerinin sezon finali yapması ile pazartesi de boş kalmıştı. Ancak 16 temmuz pazartesi günü yeni bir dizi sahne aldı. İsterseniz bu yeni dizi Ege’nin Hamsisi’ni biraz tanıyalım.

Ege’nin Hamsisi Reytinglerde Nasıl?

Ege’nin Hamsisi reytinglerde istediği puanları alacak mı, yeni sezon onayı alır mı yoksa yaz sezonu sonunda final yapıp dizi çöplüğüne mi atılır? İşte çiçeği burnunda dizi Ege’nin Hamsisi ile ilgili detaylar…

Ege’nin Hamsisi 2018 yaz sezonu dizisi olarak evlerimize konuk olacak. TRT1 ekranlarında gösterilecek olan yeni dizinin oyuncu kadrosunda tanıdık isimler var. Uraz Kaygılaroğlu (Deniz Çınar), Bestemsu Özdemir (Zeynep Gerginoğlu), İclal Aydın (Melahat Çınar), Uğur Çavuşoğlu (Şevket Gerginoğlu), Asuman Dabak gibi tanıdık ve güçlü isimler diziyi çekici kılan önemli detaylardan.

Ege’nin Hamsisi, Köprü Film yapımcılığında ve yönetmen Mustafa Şevki Doğan’ın yönetiminde ekranlara geliyor. Senaryosu ise Bahar Filiz Ekinci’ye ait. Romantik komedi tadında bir aile dizisi. İlk bölüm reytingleri önemli bu yüzden ilk bölümde seyirciyi kalbinden vurması gerekiyor. İşte 16 temmuz 2018 pazartesi reyting sonuçları.

16 Temmuz 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları

16 temmuz pazartesi reytingleri resmi veriler açıklandığında haberimize eklenecektir. Takipte kalın.