17 Ekim 2017 Salı Reyting Sonuçları! Eşkiya- Dolunay-Klavye Delikanlıları


Güncelleme: 14 Mart 2018 : 13:57
0

17 Ekim 2017 Salı Reyting Sonuçları açıklandı mı? Hangi dizi günün galibi oldu, hangi kanal zirve koltuğuna oturmayı başardı. İşte ayrıntılı 17 Ekim 2017 Salı Reyting Sonuçları!

Yine bir Salı günü reyting analizinden merhabalar. Bizlere göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan solayı çok teşekkür ederiz. Bizi sosyal medyada da takip ederek gücümüze güç katabilirsiniz. Her şey sizlere en doğru bilgiyi en hızlı bir şekilde iletebilmek için. Facebook hesabımızı buradan takip edebilirsiniz.

Şimdi gelelim 17 Ekim 2017 Salı Reyting Sonuçlarına. Hangi dizi daha çok izlendi, çıkış yapan dizi var mı? 17 Ekim 2017 Salı Reyting savaşını kim kazandı? Günlük reyting analizleri ve sonuçlarını buradan takip edebilirsiniz.

17 Ekim 2017 Salı günü 4 dizi reyting yarışında karşı karşıya geliyor. Bu diziler şu şekilde sıralanmakta; Star Tv’de romantik komedi tadında Dolunay; Atv ekranlarında suç, aksiyon, aşk ve aile tadında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz; komedi-dram-polisiye türünde Klavye Delikanlıları(Show Tv) ve son olarak Kanal D’de dram türünde Tutsak dizisi ekranlara geliyor.

Eşkiya’nın klasik zirve keyfini bozabilecek bir yapım var mı? Tahminlerimiz olmadığı yönünde. Salı günü 2 komedi, 1 dram ve 1 de aksiyon türünde 4 yapım ekrana geliyor. Klavye Delikanlıları’nın sosyal medyada trend topic olmasını dikkate alırsak bence giderek yükselen bir grafiğe sahip. Klavye Delikanlıları hemen bu hafta olmasa da bölümlerdeki heyecanı ve adrenalini yüksekte tutmayı başarırsa ilerleyen haftalarda 2. Ve 3. Lüğü zorlayacağını düşünüyorum. Hikaye ve oyunculuk olarak olumlu bir izlenim bıraktı. Bakalım bu hafta 17 ekim reyting sonuçlarında nasıl bir oranla karşımıza çıkacak.

Dolunay 4.71 reyting ile 4.sıradaydı. hemen arkasında kılavye delikanlıları 5.sırada yer almıştı. Dolunay ve Klavye Delikanlıları’nın mücadelesi bu haftada devam edecek. Dolunay bu yarışta geriye düşebilir. 17 ekim salı dolunay reytinglerde nerede olacak? Hep beraber göreceğiz.

Acun’un O Ses Türkiye yarışmasında unutmamak gerekir. Ancak yarışma şuan sezonun başında ve seçimler devam ettiği ve asıl rekabetin başlamadığı için çok fazla takipçi kazanamadı. Şuan için 27 Ekim Salı reyting sonuçlarına çok fazla bir etki edeceğini düşünmüyorum.


Tıkla>>>GÜNLÜK REYTİNG SONUÇLARI<<<Tıkla


Son olarak Monaco – Beşiktaş (UEFA) maçının da Trt ekranlarında saat 21:45’te ekranlara gelecek. Maç reytinglere etki edecektir. 17 Ekim 2017 reyting sonuçlarında zirvede Beşiktaş maçını da görebiliriz. MONACO-BESIKTAS UEFA SAMPIYONLAR LIGI KARSILASMASI 3 grupta da liderliği aldı.

17 Ekim Salı reyting sonuçlarının resmi sonuçları açıklandığında eklenecektir. Bizi takipte kalın. Sizde favori diziniz hakkında görüş ve yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.

TOTAL-17.02.2017

AB-17.02.2017

ABC-1 – 17.02.2017