17 Şubat 2018 Cumartesi Reyting Sonuçları-Survivor mı Yeni Gelin mi?


Güncelleme: 12 Mart 2018 : 16:25
0

17 Şubat 2018 Cumartesi Reyting sonuçları; Survivor başladıktan sonra hemen hemen her günün reyting sıralaması değişti. Survivor gerçekten büyük bir yapım ve kemikleşmiş bir izleyici kitlesine sahip. Geçtiğimiz hafta Survivor’ın etkisi büyüktü. Bakalım bu hafta nasıl bir sıralama bizleri bekliyor olacak. 17 Şubat 2018 Cumartesi Reyting sonuçları-Survivor mı Yeni Gelin mi?

Geçtiğimiz hafta Survivor neredeyse 3 kategoride de 2 katı reyting oranı alarak zirveye oturmuştu. Tabi bu ilk haftaydı, yarışmayı merak eden bir kitle vardı. Aynı ilgi bu haftada devam eder mi bilinmez. Peki bu akşam hangi diziler ekranlarda olacak bir bakalım. Bahtiyar Ölmez, Fazilet Hanım ve Kızları, Gülizar, Kalbimdeki Deniz, Kalk Gidelim ve Yeni Gelin. Son olarak Tv8 ekranlarında Survivor, eğlence programı olarak izleyici ile buluşacak.

Tabi hiç şüphesiz bugünün favori yapımı Survivor. Survivor 2018’in 17 Şubat Cumartesi günü ekranlara gelecek bölümünde Ödül oyunu oynanacak. Oynanan son 2 ödülü All Star takımının aldığını düşününce bu akşamki ödül oyunu nefesleri kesecek cinsten olacak. Survivor 17 Şubat Cumartesi reyting tablosunu yine sallayacak gibi.

Günün 2. favori dizisi ise Yeni Gelin. Dizi komik ve duygusal sahneleri ile izleyicileri güldürürken diğer yandan da duygulandırmayı başarıyor. Dizinin 17 Şubat Cumartesi günkü bölümünde yine aşk ile duygusallık bir arada. Aynı zamanda Yeni Gelin 17 Şubatta çalan duygusal Seviyorum Ama Buna Boyun Eğmem şarkısını buradan dinleyebilirsiniz. Dizinin 17 Şubatta yayınlanacak olan 37. bölümünde Kalender Ağa, Baran ve Şirin aşkını öğrenmektedir. Kalender, canı gibi sevdiği kızı Şirin’in Baran’a olan aşkını gizlediğini öğrenir. Ve o andan itibaren Baran’ı ezeli düşmanı ilan eder. Baran ise kendisini uzaklara vurmuştur.

Fazilet Hanım ve Kızları ise günün diğer bir dizisi. Dizi Cumartesi günleri izlenen en çok 3. dizi olarak kayıtlara geçti. özellikle AB ve ABC! kategorilerinde 3. sırada kendisine yer buluyor. Hazım bu bölümünde kızının yalanları ile yüzleşirken, Selin ise hamilelik yalanından kurtulmak için Ece’yi kullanacaktır. Ece ve Yasin arasındaki taşları yerinden oynatacak bir yüzleşme gerçekleşecektir.

[kirmizitext]GÜNLÜK REYTİNG SONUÇLARI için TIKLA[/kirmizitext]

17 Şubat 2018 Cumartesi Reyting Sonuçları

Sonuçlar 18 Şubat Pazar günü saat 10.00’da açıklandığında haberimize eklenecektir.

TOTAL

AB

ABC1