18 Eylül Pazartesi Reyting Sonuçları. İşte Şaşırtan Tablo!


Güncelleme: 14 Mart 2018 : 14:06
2

18 Eylül Pazartesi Reyting Sonuçları, kıyasıya bir rekabete hazır olun. 2017-2018 döneminde yeni sezon dizilerinin yavaş yavaş ekranlara gelmesi ve önceki reytingleri yüksek dizilerin ise yeni sezonun açılması ile izleyicileri ile buluşması televizyon dünyasında rekabeti arttırdı.

İzleyicilerde ise bir yandan yeni başladığı ve beğendiği dizilerle devam etme düşüncesi varken diğer yandan ise sezonu yeni karakterler ile daha heyecanlı açmış bulunan, izlenme oranları yüksek dizilerin varlığı soru işaretlerine neden oldu.

Geçtiğimiz sezonda Pazartesi günlerini iple çeken izleyiciler bu sezon yine kaldığı yerden devam ediyor. 18 Eylül Pazartesi Kanal D İsimsizler Dizisi ile, Fox Tv yeni ve iddialı dizisi Kayıt dışı ile, her zamanki gibi Atv nin vazgeçilemeyen dizisi Kırgın Çiçekler ve son olarak Star tv nin yeni sezona bomba gibi hazırlanan Söz dizisi ekranlara gelecek. Peki 18 Eylül Pazartesi En çok izlenen dizi hangisi olacak?

Birbirinden iddialı 4 dizinin yarışı bu gece belli olacak. Geçtiğimiz hafta İsimsizler dizisi hariç yukarıda saydığımız diziler henüz yayında olmadığı için reytingleri ile ilgili net bilgi veremeyeceğiz. Fakat geçtiğimiz sezon ile küçük bir kıyaslama yapacak olursak 18 Eylül Pazartesi en çok izlenen dizi hangisi olacağı konusunda, bizce Söz dizisi galip gelecek gibi.

18 Eylül Pazartesi Reyting Sonuçları Zirve Söz’de

Reyting Yorumu: İsimsizler kadroda yaptığı değişiklikler ve dizinin İstanbul’a alınması ile ilgili eleştirilerin odağındaydı. İzleyici bu tarz değişiklikleri beğenmemiş ki bunu reytinglerden de anlıyoruz. Kayıt Dışı ise ilk bölüm olsa gerek pek izlenmemiş ancak İsimsizleri geçmesini bilmiş. Tabi ileryen günlerde bölüm tekrarları ile daha fazla kitleye ulaşır ve bir dahaki hafta oranlarını arttırabilir. Şuan için net bir şey demek erken olur. Söz ise yine sözünde durmuş ve zirvenin galibi olmasını bilmiş. Kemik izleyici kitlesi ile yoluna devam ediyor. Tabi bunda oyuncuların kalitesi ve performansı çok etkili.

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? 18 Eylül Pazartesi en çok izlenen dizi hangisi olmalıydı? Favori dizinin hangisi?

Diğer günlere ait reyting sonuçları görmek ve kıyasıya rekabet yarışını yakından incelemek için sitemizin reyting bölümünü inceleyebilirsiniz.

Comments are closed.